Gaming Journaal 14 september 2022

Featured Video Play Icon

Huh, een GK Journaal of woensdag? Zijn ze de kluts kwijt bij Gamekings? Twee presentaties brachten ons dinsdagmiddag- en avond een handvol aan hele fijne games. En dat is exact de reden waarom zij ooit in dit vak gestapt zijn. Nieuwe games spotten en er enthousiast over doen. Ze hebben het natuurlijk over de Nintendo Direct en de PlayStation State of Play. Respectievelijk 40 en 20 minuten lang en gezegend met een groot aantal verrassingen en sterkte trailers. In deze editie van het GK Journaal nemen ze beide presentaties met je door.

Nintendo trapte het feestje op dinsdag af en toonde in veertig minuten tijd een flink aantal games die het komend najaar en in 2023 voor ons speelbaar gaan zijn. Verrassingen als Pikmin 4 en Fire Emblem Engage maakten veel fans erg blij en als klapper was daar de trailer en de releasedatum van Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Hoe beviel de Direct en welk signaal gaf Nintendo af met de content die ze toonden? Je ziet en hoort het antwoord in deze video.

In de late avond, of de vroege ochtend, was het de beurt aan PlayStation om in hun State of Play te vertellen waarom gamers hun best moeten blijven doen om een PS5 te bemachtigen. De presentatie duurde 20 minuten lang, bevatte 10 games en eindigde met de langverwachte nieuwe trailer van God of War Ragnarök. Wederom bekijken ze wat de impact en de boodschap van deze presentatie was. Deed PlayStation waar PlayStation goed was en is: wrede games maken?

Geef een reactie