Microsoft Xbox Wireless Headset Review

Featured Video Play Icon

Headsets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het gaming landschap. Vooral bij shooters is het soms een oneerlijk voordeel om er één te dragen omdat je de geluiden van character models kan horen. Headsets blijven uiteraard ook steeds in ontwikkeling. En nu heeft Xbox ons hun nieuwe paradepaardje opgestuurd: de Microsoft Xbox Wireless Headset  Een kans die ze natuurlijk niet laten liggen. Koos en JJ hebben de headset een weekend lang uitgeprobeerd. Hun bevindingen zie en hoor je in deze video!

De voordelen van een headset (dan wel Xbox dan wel iets anders) laten zich gemakkelijk raden. Je bent uiteraard sowieso veel meer engaged in de game door de koptelefoon die over je oren valt. Dankzij de uitvinding van noise-cancelling hoor je daarnaast ook helemaal niks meer van je omgeving (wat vooral tijdens het games erg fijn kan zijn). Daarnaast - zoals eerder gezegd - is het fijn om de player movement van andere characters te horen. Als je de voetstappen van je tegenstander kan horen voor hij jou hoort is een kill snel gemaakt. Daarnaast zorgt de mic er uiteraard voor dat je met je maten kan ouwehoeren. Deze nieuwe Xbox headset heeft het allemaal in huis, en dat zonder een kabel.

Headsets zijn er in allerlei soorten en maten. Maar een goede keuze maken voor een headset die bij jou past kan nog best een klus zijn. Daarnaast speelt design natuurlijk ook een grote rol, maar dat is een geheel subjectieve keuze. Wat deze nieuwe Xbox headset goed of slecht maakt is voor nu nog de grote vraag. Maar daar gaan Koos en JJ in dik tien minuten verandering in brengen. Eén ding kunnen we alvast verklappen en dat is het deze headset direct praat met je Xbox console. Je knalt hem dus aan, hij zoekt je Xbox en hoppa, verbonden! Maar er is meer, veel meer...

Geef een antwoord