PlayStation Eindbazen seizoen 3

Featured Video Play Icon

In de allereerste aflevering van de gloednieuwe reeks Eindbazen gaat Simon Zijlemans op bezoek bij Marye Le Fay, zij is al 10 jaar lang een rasechte cosplayer. Zij heeft een aantal prachtige kostuums gemaakt van PlayStation personages, zoals Aloy van Horizon Zero Dawn en een Valkyrie uit God of War!

In de tweede aflevering gaat Simon Zijlemans op bezoek bij Trophy Hunter Randall Spann, hij heeft maar liefst 273(!) platinum trophies in bezit. Zo heeft hij er een voor Metal Gear Solid 4 en Final Fantasy XV.

In de derde aflevering van Eindbazen seizoen 3 gaat Simon Zijlemans op bezoek Peter Scheffer, ook wel bekend als Retrogamepapa. Peter heeft een enorme game collectie van maar liefst 2700 (!) fysieke games. Benieuwd naar zijn favoriete games? Je ziet het in deze aflevering!

In de vierde aflevering van Eindbazen gaat Simon Zijlemans op bezoek Sven, een van de allerbeste Street Fighter-spelers van de wereld. Sven is sinds zijn tweede volledig blind, maar toch heeft hij een manier gevonden om te gamen. Ben jij benieuwd hoe? Je ziet het in deze aflevering!

In de vijfde en laatste aflevering van onze reeks Eindbazen gaat Simon Zijlemans op bezoek bij cosplayer Rachelle Verheijden, ook wel bekend als Skathi. Benieuwd naar haar Valkyrie Geirdriful kostuum? Je ziet het in deze aflevering!

Geef een antwoord