Featured Video Play Icon

Malse ossehaas met zijdezachte pasta en een romige saus a.k.a. Beef Stroganoff! Maar hoe maak je het zelf?

Verse Pasta

  • 260 gram type 0.0 bloem
  • 1 eetlepel extra-virgin olijfolie
  • 2 hele eieren
  • 4 eigelen
  • 1 theelepel zout

Ossehaas

  • 4 stukken ossenhaas+/- 200 gram per stuk
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel vers gemalen peper
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 4 eetlepels olie

Stroganoff saus

  • 2 eetlepels zonnebloem olie
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 350 gram klein champignons
  • 230 gram sjalotten
  • 50 gram boter
  • 450 milliliter kippenbouillon
  • 4 takken verse tijm
  • 50 milliliter cognac
  • 200 milliliter crème fraîche
  • 1 eetlepel Dijon mosterd
  • 2 theelepels Worcestershire sauce
  • 235 milliliter droge witte wijn
  • Verse peterselie

Geef een reactie