Viandel, Gehaktstaaf en Mexicano
Zelf een Viandel, Gehaktstaaf en Mexicano maken? Bekijk hier de video!
Viandel
- 250 gram kip gehakt
- 150 gram half om half gehakt
- 1 eetlepel paneermeel
- ½ ui
- 2 teentjes knoflook
- 1½ theelepel zout
- ½ theelepel gemalen zwarte peper
- 1 theelepel korianderpoeder
- ½ theelepel gemberpoeder
- ½ theelepel kardemompoeder
- ½ theelepel nootmuskaat
Gehaktstaaf
- 200 gram kipgehakt
- 300 gram half om half gehakt
- 1 eetlepel paneermeel
- ½ theelepel gemalen zwarte peper
- ¼ theelepel komijnpoeder
- ¼ theelepel korianderpoeder
- ⅛ theelepel nootmuskaat
- ½ theelepel Korean pepperflakes
- ½ theelepel zout
- 1 eetlepel ketjap
- ½ ui
- ½ rode paprika
- ½ theelepel sambal badjak
Mexicano
- 750 gram kippen gehakt
- 250 gram rundergehakt
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 3 teentjes knoflook
- 3 eetlepels paneermeel
- 1½ theelepel zout
- 1½ theelepel gemalen zwarte peper
- 3 eetlepels sambal badjak
- 1½ eetlepel ketjap
- 3 theelepels paprikapoeder