Viandel, Gehaktstaaf en Mexicano

Featured Video Play Icon

Zelf een Viandel, Gehaktstaaf en Mexicano maken? Bekijk hier de video!

Viandel

  • 250 gram kip gehakt
  • 150 gram half om half gehakt
  • 1 eetlepel paneermeel
  • ½ ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1½ theelepel zout
  • ½ theelepel gemalen zwarte peper
  • 1 theelepel korianderpoeder
  • ½ theelepel gemberpoeder
  • ½ theelepel kardemompoeder
  • ½ theelepel nootmuskaat

Gehaktstaaf

  • 200 gram kipgehakt
  • 300 gram half om half gehakt
  • 1 eetlepel paneermeel
  • ½ theelepel gemalen zwarte peper
  • ¼ theelepel komijnpoeder
  • ¼ theelepel korianderpoeder
  • ⅛ theelepel nootmuskaat
  • ½ theelepel Korean pepperflakes
  • ½ theelepel zout
  • 1 eetlepel ketjap
  • ½ ui
  • ½ rode paprika
  • ½ theelepel sambal badjak

Mexicano

  • 750 gram kippen gehakt
  • 250 gram rundergehakt
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 3 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels paneermeel
  • 1½ theelepel zout
  • 1½ theelepel gemalen zwarte peper
  • 3 eetlepels sambal badjak
  • 1½ eetlepel ketjap
  • 3 theelepels paprikapoeder

Geef een reactie