Voetbalpraat week 8 2023

Featured Video Play Icon

In Voetbalpraat wordt de goede reeks van Ajax besproken, waarbij aanvoerder Dusan Tadić weer belangrijk is voor de ploeg. Hoe komt dat?

In Voetbalpraat wordt de stand in de Eredivisie besproken, zou Feyenoord een grotere voorsprong moeten hebben op de rest?

PSV speelde afgelopen weekend gelijk tegen FC Utrecht nadat het donderdag met 3-0 verloor in Sevilla. Kan PSV het tij nog keren?

In Voetbalpraat wordt een grote lijst aan spelers doorgesproken die volgens de heren aan de desk in aanmerking zouden (moeten) komen voor het 'tweede' Oranje van Ronald Koeman.

Ajax staat voor een zware klus in de terugwedstrijd van de tussenronde van de Europa League. Na de 0-0 in Amsterdam, moeten de hoofdstedelingen een niveautje hoger spelen in Berlijn. In Voetbalpraat wordt besproken hoe.

Geen basisplaatsen voor Denzel Dumfries en Stefan de Vrij in het Champions League-duel met Porto. Waarom spelen de Oranje-internationals zo weinig bij Inter de laatste tijd?

Ajax speelt vandaag in Berlijn de return tegen Union. In Amsterdam werd het 0-0, hoe groot is de kans dat de Amsterdammers de volgende ronde halen?

Voorafgaand aan de clash tussen Manchester United en FC Barcelona heeft Erik ten Hag samen met Sir Alex Ferguson gedineerd. Een goed teken als het gaat om de steun die Ten Hag heeft in Manchester.

PSV staat voor een enorme opgave na de ruime nederlaag in Sevilla (3-0). Toch zijn er nog steeds kansen volgens de mannen aan tafel bij Voetbalpraat.

Geef een reactie