Betaling en verzending

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Directe bankoverschrijving

Maak de betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik het bestelnummer als betalingsreferentie. De bestelling wordt pas verwerkt als wij de betaling hebben ontvangen.

IBAN: NL47 INGB 0008 7272 34

iDEAL

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee je gemakkelijk, snel en veilig kunt betalen met je eigen bank. Beveiligd en mogelijk gemaakt door Mollie. De bestelling wordt direct verwerkt na betaling.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Onze pakketten worden in Nederland in de meeste gevallen binnen 5 dagen bezorgd. Via Track & Trace vind je altijd de laatste informatie over de bezorging van het pakket. Vul de Track & Trace-code en de postcode van de ontvanger in, en je ziet direct wanneer de bezorger het pakket komt bezorgen.

Kan ik mijn pakket retourneren?

Het is mogelijk om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je 14 dagen om het artikel retour te sturen. Wanneer we het artikel in goede orde hebben ontvangen wordt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten voor retour zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product onaangebroken en in de originele staat aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het artikel reeds onaangebroken en in goede orde retour ontvangen is.

Bijlage: Retourformulier