2024 in Oneliners

Featured Video Play Icon

De eerste Week in Oneliners van 2024 is een feit! Rob Scheepers blikt terug op de bevalling van de Teletubbie-zon, de arts die vrouwen zwanger maakte met zijn eigen zaad en de nieuwe status van de Limburgse vlaai!

Rob Scheepers is weer terug met een nieuwe Week in Oneliners. Frans Timmermans stapt mogelijk op, er voltrok zich een drama in een fietsenwinkel en De 538 Ochtendshow won de Gouden RadioRing!

Rob Scheepers neemt de week door in De 538 Ochtendshow. Hij heeft het over rare Efteling-attracties, het 50-jarig bestaan van Playmobil en over een bevalling langs de snelweg!

Rob Scheepers neemt in De 538 Ochtendshow De Week door in Oneliners. Zo kwam er een smerig incident voorbij in een steakrestaurant, klapte de formatie en beklimmers van de Mount Everest moeten nu poepzakjes mee. Genoeg materiaal om grappen over te maken dus!

Het is vrijdag en dat betekent: een nieuwe versie van De Week In Oneliners met Rob Scheepers! En wat รญs er weer een hoop gebeurd deze week. Rob neemt het met je door in De 538 Ochtendshow op Radio 538.

Honderden mensen zijn teleurgesteld bij een Willy Wonka event in Glasgow, Jan Smit kreeg een Edison Pop Oeuvreprijs en De Toppers hebben ruzie met Ajax. Genoeg voor Rob Scheepers om te bespreken in zijn week in Oneliners dus!

Het luchtalarm wordt vervangen door een NL-Alert, de Amerikaanse wereldrecordhouder โ€˜Big Macs etenโ€™ is de grens van 34.000 hamburgers gepasseerd en ruim de helft van de zorgprofessionals in Nederland krijgt minstens eens per maand te maken met agressie of fysiek geweld. Genoeg dus voor Rob Scheepers om te bespreken in zijn Week in Oneliners in De 538 Ochtendshow op Radio 538!

Rob Scheepers neemt de week door waarin vergrijzing bij de recherche aan het licht kwam, het RIVM waarschuwde voor PFAS-eieren en Spice Girls een comeback aankondigde! Genoeg om te bespreken dus in zijn Week in Oneliners!

Rob Scheepers neemt in De 538 Ochtendshow op Radio 538 de week door waarin er een landelijke storing was bij de McDonald's, de NWWA zogenaamde lust verhogende honing uit de handel nam en een museum in de Duitse deelstaat Baden-Wรผrttemberg de originele rode Baywatchzwembroek van David Hasselhoff aankocht voor โ‚ฌ 3000,-. Genoeg om te bespreken dus in zijn Week in Oneliners!

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat een man een levende paling in zijn buik had, een vrachtwagen vol met melk op de weg kantelde en een influencer de cel in moest. Genoeg dus voor Rob Scheepers om in zijn Week in Oneliners op Radio 538 te bespreken!

Rob Scheepers neemt in De 538 Ochtendshow op Radio 538 de week door waarin onder andere een fotograaf een meisje in een rolstoel wiste van de klassenfoto, Adidas de verkoop van het nieuwe Duitse voetbalshirt blokkeerde, er opnieuw Bangalijsten in omloop zijn, Alex Kroes op non-actief is gezet door Ajax en Doornroosje in de Efteling een flinke borstvergroting heeft gekregen. Genoeg om te bespreken dus in zijn Week in Oneliners!

Er werden stoffelijke overschotten van een vrouw aangetroffen in de koffer van een non, er werden pornografische beelden afgespeeld op busschermen en er werd Russische propaganda uitgezonden op Baby TV. Genoeg dus om te bespreken in De Week in Oneliners van Rob Scheepers!

De oudste Siamese tweeling ter wereld is overleden, Marianne Vos wint de Amstel Gold Race, Derk Bolt moet stoppen met Spoorloos, Dubai is onder water gelopen en er is een mierensoort vernoemd naar Voldemort. Genoeg te bespreken in de nieuwe Week in Oneliners van Rob Scheepers!

Geef een reactie