Alles of niks met credit card limiet

Featured Video Play Icon

In deze video krijgen Luciano en Giovanny de credit card van Dutch Performante waar een limiet op staat. Blijven zij onder dit limiet? Dan mogen ze alles houden. Gaan ze erover heen? Moeten alle aankopen teruggebracht worden. Wat zullen Luciano en Giovanny kopen?

In deze aflevering krijgen Mylane en Verginio de credit card van Dutch Performante waar een limiet op staat. Wat zullen zij kopen en gaan zij over het bedrag heen?

In deze aflevering krijgt Mees Dix de credit card van Dutch Performante waar een limiet op staat. Wat zal hij kopen en gaat hij over het bedrag heen?

In deze aflevering krijgt Jens de credit card van Dutch Performante waar een limiet op staat. Wat zal hij kopen en gaat hij over het bedrag heen?

In deze aflevering krijgt Samantha de credit card van Dutch Performante waar een limiet op staat. Wat zal zij kopen en gaat zij over het bedrag heen?

In deze aflevering krijgt een kijker de credit card waar een limiet op staat. Blijft hij onder dit limiet, mag hij alles houden. Gaat hij erover heen? Moeten alle aankopen teruggebracht worden. Wat zal hij kopen?

In deze aflevering krijgt Boaz de credit card van Dutch Performante waar een limiet op staat. Wat zal hij kopen en gaat hij over het bedrag heen?

In deze aflevering krijgt Mootje de credit card van Dutch Performante waar een limiet op staat. Wat zal hij kopen en gaat hij over het bedrag heen?

Geef een reactie