Featured Video Play Icon

In Blozende Oortjes spreken twintig tieners zich uit over de rauwe, ongefilterde aspecten over de eerste keer verliefd zijn, daten, seks en alles wat daarbij komt kijken. Eerlijk en kwetsbaar delen de tieners hun eigen ervaringen met daten, sexting en grensoverschrijdend gedrag.

De tieners onthullen juicy details over hun eerste zoen. Wanneer ben je er klaar voor? Wat is hét perfecte moment? Wat is consent, en hoe geef je dat aan? Leer grenzen stellen zonder ongemak.

In deze aflevering van Blozende Oortjes duiken tieners in de wereld van Spicy foto’s, video’s en berichtjes. Zonder filter. Internet is makkelijk, maar is het veilig genoeg om je seksualiteit te ontdekken? Wat als je wordt exposed?

Labels galore. Er zijn meer kleuren in de regenboog dan wat je ziet met het blote oog. De tieners navigeren door het genderlandschap en laten zien wat inclusiviteit nu écht betekent. Voel je vrij om jezelf te zijn en van jezelf te houden!

Buckle up, de tieners gaan op sexpeditie. Zijn ze er al klaar voor? Van first base tot en met de homerun, in de basis draait het om fun, fun, fun. De tieners ontdekken wat er komt kijken bij intimiteit en geven tips om het avontuur leuker te maken voor jezelf en je partner(s).

Vlinders in je buik, stiekem flirten; verliefd zijn is het mooiste gevoel op aarde. Zelfs als je er een beetje misselijk van wordt. Van roze wolken tot donkere tunnels van liefdesverdriet. Van verlangen naar verkering tot verdriet om vreemdgaan. De tieners weten er alles van.

Weg met saaie biologielessen. Seksuele voorlichting op scholen is veel te ouderwets. De jeugd voorlichten vanuit angst en heteronormativiteit is niet meer van deze tijd. De tieners strijden voor een seksuele revolutie voor iedereen waar positiviteit, veiligheid en plezier de grootste leercurve zijn. Fijne seks voor iedereen!

Geef een reactie