Featured Video Play Icon

In de eerste aflevering van Complex Talks blikken Mahi, Leeroy en Cry terug op de eindejaarslijstjes van Complex NL en de komst van Threads. Ook discussiëren ze over de toekomst van de Nederlandse hiphop en bespreken ze de dikste releases van de afgelopen week.

Complex Talks is een talkshow waarin Mahi, Leeroy en Cry om de week alles bespreken wat er gebeurt op het gebied van muziek, fashion en culture. Cry neemt jullie elke aflevering mee met de nieuwste muziekreleases, en ook geven de hosts elke aflevering iemand zijn flowers. Verwacht meningen, uitleg en verdieping op verschillende onderwerpen!

In de tweede aflevering van Complex Talks blikken Mahi, Leeroy en Cry terug op de afgelopen weken, met vandaag als eerste gast Karim Flores Afifi. Zo bespreken ze de documentaire van Lil Kleine en een video waarin Jairzinho over de doorstroom van artiesten praat. Ook discussiëren ze over het belang van een goede Noorderslag recensie en bespreken ze de dikste releases van de afgelopen weken.

In de derde aflevering van Complex Talks blikken Mahi, Leeroy en Cry terug op wat er de laatste weken is gebeurd. Zo bespreken ze TikTok en het verwijderen van alle Universal muziek en de nieuwste release van Bartofso en Louivos. Ook discussiëren ze over de eerste festival line-ups en of Jay-Z zoveel grammy's verdiend.

In de vierde aflevering van Complex Talks hebben Mahi en Cry speciale gasten. Reanny en Ocho zijn aangeschoven om het te hebben over hun laatste single en meer. Hoort D-Double bij de top 5 rappers van Nederland? Is Kanye West nog gecanceld? En hoe heeft Jonna Fraser nu pas zijn eerste solo #1 hit?

Geef een reactie