Featured Video Play Icon

In de vrolijke vierdelige serie I got you! gaat documaker Nelly dos Reis aan de slag als 'grote zus' van vier ambitieuze, maar onzekere tieners. Zij proberen hun angsten onder ogen te komen om hun droom waar te maken. Nelly schakelt ook acteur Imanuelle Grieves, Radio 2-dj Tannaz Hajeby, voetballer Lineth Beerensteyn en presentator Eva Eikhout in. Lukt het de jongeren om trots te zijn op zichzelf ondanks dat de buitenwereld hen bekritiseert?

Alaa (15), Jamiro (16), Savienne (17) en Ubah (16) hebben grote dromen, maar zijn ook onzeker. Nelly dos Reis probeert voor hen de persoon te zijn die zij zelf nodig had op hun leeftijd. Ze werkt met hen aan zelfacceptatie en doorzettingskracht, maar ook Nelly heeft soms advies nodig om de tieners te helpen en zet daarbij haar eigen netwerk in: Imanuelle Grieves, Tannaz Hajeby, Lineth Beerensteyn en Eva Eikhout. Allemaal hebben ze hun eigen weg moeten afleggen om te komen waar ze nu zijn. Vanuit Nelly's 90s tienerkamer reflecteert ze op de kwesties van de tieners en bedenkt ze oplossingen.

Ubah is een zestienjarig meisje met een grote droom: ze wil dolgraag radio dj worden. Maar met slechts 3% zicht, twijfelt ze of deze droom voor haar is weggelegd. Met hulp van Nelly en Radio 2-dj Tannaz Hajeby (voorheen FunX) gaat Ubah de uitdaging aan om haar droom te verwezenlijken, en een stap dichterbij te komen. Zal het haar lukken om deze hindernissen te overwinnen en haar doel te bereiken?

Alaa merkte op haar elfde dat haar haren begonnen uit te vallen en vervolgens kreeg ze de diagnose alopecia. Ze zocht wanhopig naar een rolmodel, maar die was nergens te bekennen. Alaa zette haar verlies om in een nieuwe droom: ze wil model worden en een inspiratiebron zijn voor alle kinderen met alopecia. Maar dan moet ze voor de camera staan en kan iedereen zien dat ze alopecia heeft, dat vindt ze best wel spannend. Nelly schiet samen met Eva Eikhout te hulp.

Jamiro vindt de echte wereld te overweldigend en voelt zich comfortabeler in zijn online wereld. Hij vermijdt liever de realiteit, maar droomt wél van een carrière als acteur. Nu staat Jamiro voor de uitdaging zichzelf te presenteren in de echte wereld. Acteur Imanuelle Grieves helpt hem samen met Nelly om offline te gaan. Durft hij live voor een groot publiek te staan?

Savienne streeft naar Olympisch goud in atletiek en realiseert zich dat ze zichzelf moet overstijgen en moeilijke keuzes moet maken om dit te bereiken. Het wisselen van coach voelt angstaanjagend, vooral omdat ze een tijdlang met deze coach heeft getraind. Het verlaten van haar comfortzone en het geven van alles wat ze heeft zijn enge stappen, die ze desondanks toch zet. Voetballer Lineth Beerensteyn heeft een motiverende boodschap voor haar. Zal Savienne haar vastberadenheid kunnen volhouden?

Geef een reactie