It’s Complicated over grensoverschrijdend gedrag

Featured Video Play Icon

FunX-DJ Quincy maakt het wel eens mee dat hij als DJ soms ongewenst wordt aangeraakt door feestende vrouwen, wat hem een heel oncomfortabel gevoel gaf. Je wilt niet misbruik maken van je “sterkere” positie als man, maar je wilt wel je punt maken. Wat moet je als man doen wanneer dit gebeurt?

Jayh en Mahi openen de conversatie. Als artiest snapt Jayh heel goed wat Quincy bedoelt, hoe lastig de positie is. Mahi is heel benieuwd wat de consequenties zijn, of ze ooit meer doen dan hun stem verheffen, en of er ooit beveiliging bij komt kijken. En zit er een verschil in het trauma dat achterblijft, tussen mannen en vrouwen?

De Complicated Question gaat over een vrouw die lang een relatie had, maar ook 1,5 jaar uit elkaar waren voor ze weer elkaar opzochten. Nu heeft zij een kinderwens, maar een goede vriend van haar vindt dat ze eerst 2 jaar in een gezonde relatie moeten zitten voor ze pas aan kinderen moet beginnen. Moet ze hiernaar luisteren, of kan ze de tijd dat ze eerder al samen waren ook meetellen?

Geef een reactie