Lotgenoten Podcast met Robert Nass

Featured Video Play Icon

Robert Nass is de oprichter van Amplifier, een bedrijf dat gericht is op het versterken van het verstoorde hormoonstelsel door hun Amplifier Pine Pollen. Hun missie is om bewustzijn te creëren over de verwoestende effecten van microplastics op onze gezondheid. Want het dalende testosteronniveau is een serieus gevaar voor de mensheid. Robert staat bekend om zijn vooruitstrevende ideeën, altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve concepten die nog niemand heeft bedacht of waar veel buzz omheen hangt. Dit maakt zijn manier van ondernemen buitengewoon interessant.

In de podcast bespreken Robert, Jaro en Koen verschillende onderwerpen. Zo begint Robert over de problemen van plasticvervuiling en de afname van testosteron bij mannen. Vervolgens gaat hij in op internationale kwesties, macro-economie, de aandelenbeurs en het fenomeen short gaan op de huizenmarkt. Daarbij deelt hij ook zijn visie op de crypto-wereld en ontwikkelingen op dat gebied, evenals het monetaire systeem. Het onderwerp geluk komt ook aan bod, evenals persoonlijke ontwikkeling en de rustgevende effecten van de stilte opzoeken. Tot slot bespreken ze ook kickboksen en de flowstate die je bereikt tijdens het trainen. Een zeer interessante podcast die alle kanten opgaat. 3 uur lang vermaak. Go check it out!

Robert Nass oprichter van Earth Resonance is een topondernemer die veel verschillende dingen gedaan heeft. Zo begon hij als crypto trader en is hij nu vooral bezig met psychedelica zoals truffels. Robert is een ondernemer die graag iedereen voor is, een idee bedenken waar nog niemand aan gedacht heeft of waar veel commotie om hangt. Dit maakt Roberts manier van ondernemen zo uniek. Waar Robert zich nu vooral mee bezig houd zijn pine pollen, het is bewezen dat de testosteron van mannen met de jaren daalt. Dit is zelfs zo ernstig dat er een moment zou komen dat niemand meer vruchtbaar is. Dit probleem probeert Robert Nass uit de wereld te helpen. Een ontzettend interessant verhaal en mega leerzaam. Dit verhaal vertelt Robert Nass in deze aflevering van de Lotgenoten Podcast.

Ze gaan met Robert Nass in op zijn carrière als crypto trader en als ondernemer. Hoe is Robert Nass begonnen met ondernemen? Wat kunnen voordelen zijn van Amplifier en hoe gebruik je Amplifier op een effectieve manier? De wereld is aan het uitsterven hoe kunnen wij dit tegen gaan? En hoe belangrijk is het om de juiste supplementen te gebruiken en wat zijn de beste supplementen? Dit en meer in aflevering 154 van de Lotgenoten Podcast.

Robert Nass is terug voor de derde keer in de Lotgenoten Podcast. Hij is de oprichter van Amplifier, een bedrijf dat gericht is op het versterken van het verstoorde hormoonstelsel door middel van Pine Pollen. Hun missie is om bewustzijn te creëren over de verwoestende effecten van microplastics op onze gezondheid. Amplifier is een bedrijf met een activistisch oogpunt, en zal ook altijd de boodschap van onze problemen in de wereld aan de kaak blijven stellen.

In de podcast vertelt Robert in welke fase hij momenteel zit met Amplifier. Hij gaat namelijk ook zijn producten over de Nederlandse grens uitbrengen. Zo is hij onlangs nog een samenwerking aangegaan met YouTuber Jake Tran, waarbij ze in een video de duistere kant van DuPont aan de kaak stellen. Het bedrijf dat ons milieu al jarenlang op een zeer schimmige manier vergiftigt. Tot slot bespreken de heren nog persoonlijke onderwerpen zoals 'Monk Mode', marathons lopen en boksen. Ook deelt Koen zijn ervaring met de Oura Ring, en sluiten ze af met het concept onsterfelijkheid.

Geef een reactie