Featured Video Play Icon

Papi Mikey Dinero duikt in de wereld van e-pimps, de nieuwe generatie loverboys die opereert op online platforms zoals OnlyFans. Hij onderzoekt de duistere praktijken van deze digitale pooiers en de verwoestende gevolgen voor hun slachtoffers.

In 'Papi & Pimps' gaat Papi Mikey Dinero in gesprek met mensen die betrokken zijn geraakt bij de online seksindustrie. Hij spreekt met Sepanta en Lynn, die zelf content maken voor adult platformen zoals Only Fans, Fancentro of Friends2Follow en daarvan ook de duistere kant hebben meegemaakt. Thijs vertelt over hoe hij het slachtoffer is geworden van sextortion, een vorm van chantage waarin gedreigd wordt met het uit laten lekken van naaktfoto’s. En hij spreekt Only Fans-manager Orlando die de zakelijke kant van het werk van de modellen overneemt.

Papi Mikey Dinero spreekt in deze video met Lynn, een voormalige adult content creator die bekend werd door haar deelname aan een reality programma. Lynn vertelt over haar ervaringen nadat ze besloot om via een agency adult content te maken. Ze deelt openhartig haar verhaal over de beloften van roem en rijkdom, die uiteindelijk niet werden waargemaakt. Lynn ontdekt al snel de keerzijde van deze wereld en worstelt met het behouden van haar grenzen en het ontsnappen aan een benauwend contract. Dit aangrijpende gesprek werpt een licht op de schaduwkanten van de online seksindustrie en de persoonlijke strijd van Lynn om haar weg te vinden.

Geef een reactie