Real Talk - Mobicep

Featured Video Play Icon

Mobicep vertelt hoe hij MB Nutrition is begonnen met 980 euro. En hoe hij van fietsenhandelaar naar fitnessgoeroe is gekomen, en zijn imperium heeft opgebouwd. Bakken met waarde in deze aflevering voor mensen die hun dromen willen najagen of hierbij een extra zetje in de rug kunnen gebruiken!

Mobicep was plotseling daar en niemand kon meer om hem heen. Gekomen van ver en uitgegroeid naar een bron van motivatie voor velen. En inmiddels één van de grootste supplementen brands die we kennen. Ook vertelt Mo dat hij bezig is met het opzetten van een kledinglabel voor zijn kinderen ‘Golden Juniors’, zodat hij hen een onderneming kan schenken voor de toekomst.

Mobicep deelt met ons alle in’s en out’s over de weg die hij bewandeld heeft en hoe hij op dit punt van zijn succes is gekomen. Hij is een echte familieman. Druk met de zaken, maar maakt altijd tijd vrij voor wat het belangrijkst voor hem is; zijn kinderen. Als het aan hem ligt wil hij er wel zes of zeven! Hoe zijn vrouw hier over denkt is nog een verrassing. Zij hebben elkaar lang geleden op de kermis leren kennen. Voor hem is zijn vrouw ‘zijn diamantje’. Zij houdt niet van de schijnwerpers en materiële zaken. “Koop maar liever iets voor het huis.” zegt ze dan.

Mobicep schuift voor de tweede keer aan in Real Talk met Fernando om te praten over de virale video van de weggesleepte Lamborghini, theatershow, samenwerking met Badr Hari, het geheim van succesvol ondernemen en veel meer.

Geef een reactie