Rondje op de Zaak

Featured Video Play Icon

538-collega’s én beste vrienden Bas, Dylan, Jordi en Julia trakteren jou iedere donderdagmiddag op een Rondje op de Zaak. In deze podcast bespreken de dj’s de meest uiteenlopende onderwerpen die bepaald worden door jou als 538-luisteraar! Niets is te gek en gezelligheid én chaos zijn gegarandeerd. Check nu de eerste podcast over de 'halve' dry January van Julia, boodschappen doen met ADHD en dirty talk.

Check nu de tweede podcast over te laat komen, de Gouden RadioRing en tijdens je vakantie slapen in hostels.

In de derde aflevering vertelt Julia dat ze met het designer-tas slaapt, hebben ze het over of darten een sport is en gaat het over appen onder de douche.

In de vierde aflevering gaat het over stripclubs (is dat vreemdgaan of niet?!), over alleen kunnen zijn én hebben de vier het over grote miskopen.

In de vijfde aflevering gaat het over stelen, De 538 Ochtendrun en irritante buren.

In de zesde aflevering vertelt Julia over een heel ongemakkelijk moment met haar ex, vertelt Jordi over hele hoge parkeerkosten en kreeg Bas een 'stoer' cadeau.

In de zevende aflevering vertelt Jordi over een heel bijzonder slaapritueel, deelt Julia een ongemakkelijk moment met FLEMMING op 538 Koningsdag en vertelt Dylan hoe hij collectes het liefst ontwijkt.

In de achtste aflevering is Bas echt heel erg 'ziek', vertellen de vrienden over het feest A State Of Trance van 538-collega Armin van Buuren en vragen ze zichzelf af: is speelgoed voor volwassenen triest?

In deze aflevering vertelt Jordi hoe lang hij al niet naar de tandarts is geweest, hebben de vrienden het over hoe goed ze zijn in flirten en bespreken ze rare dromen. Ook een onderwerp insturen? Dat kan in de comments of via de 538-app

In deze aflevering hebben ze het over de voor- en nadelen van herkend worden, hun favoriete abonnementen en hoe de perfecte eerste date eruitziet.

In deze aflevering bespreken Bas en Dylan hun bijzondere bezoek aan de KamaSutrA beurs, hebben ze het over hun favoriete vakanties en is Bas langs geweest bij de Nonnen om zijn Engels te verbeteren.

In deze aflevering bespreken de collega's én beste vrienden hun favoriete stamkroegen, vertelt Julia hoe haar vader zijn begrafenis heeft 'geoefend' en deelt Jordi hoe zijn etentje met Julia nogal chaotisch verliep.

In deze aflevering zijn de vrienden niet te spreken over het favoriete restaurant van Bas, delen ze hun grootste impulsaankopen, hebben ze het over hun haat en liefde voor koken én bespreken ze Tikkie-etiquettes.

In deze aflevering discussiëren de vrienden over het gebruiken van condooms, wil Jordi nooit meer alcohol drinken en gaat één van de vrienden de koninklijke familie ontmoeten tijdens Koningsdag.

Geef een reactie