Featured Video Play Icon

Voor wie nog niet weet wat spauwen is, dat is een dubbele straal. Jawel, kotsen en schijten tegelijk. Dat is dan ook het doel van een groepje jongens dat helemaal naar de schijt wil tijdens een avondje uitgaan. In het nieuwe programma Taxi Talks vertellen (dronken) jongeren hun verhaal van de avond aan de taxichauffeur. En dat levert natuurlijk bijzondere content op.

Van een groepje dronken jongens tot een groepje geile meiden die lekker kletsen over de jongens met wie ze die avond willen tongen. Met je bikini aan en kerstmuts op in de taxi, in Taxi Talks kan het allemaal!

In de tweede aflevering van Taxi Talks wordt een groepje jongens uit het Gooi opgehaald voor een avondje zuipen. Maar voor ze ready zijn voor een overdosis aan alcohol moet er eerst een bodempje junkfood gelegd worden. Gelukkig is onze taxichauffeur niet de beroerdste en rijdt de heren even door de McDrive.

Ondertussen heeft een birthday-boy uit Den Bosch het doel om drie flessen champagne stuk te slaan. Versierd met slingers en ballonnen hopen zijn vrienden dat hij dan eindelijk een meisje versiert. Of dat gaat lukken?

In de derde aflevering van Taxi Talks stappen er weer drie excentrieke duo’s in onze taxi. Iedereen heeft een eigen missie voor de avond, van geld verdienen tot het beleven van een losbandige avond.

Fay zit helemaal opgedoft op de achterbank en heeft extreem hoge hakken aan. Haar vriend vergelijkt de lengte van haar hakken met die van een gemiddelde piemel van een man uit Afrika: “Ik doe hier alles op thuis, stofzuigen, de was, alles op hoge hakken.”

Waar twee broers hun liefdesverdriet proberen weg te drinken, proberen twee vriendinnen een skere jongen aan de haak te slaan in een club die ze vergelijken met een peuterspeelzaal. Of iedereen ook weer mee teruggaat in de taxi zie je nu in de nieuwste aflevering van Taxi Talks!

Met piepende banden duikt een groep Twentse vriendinnen het nachtleven in. Ze hebben een duidelijk doel: jongens versieren. Eén van de meiden gaat in ieder geval niet mee terug in de taxi naar huis. Maar of ze haar doel bereikt heeft? Je ziet in de nieuwste aflevering van Taxi Talks!

In Amersfoort gaan twee zussen wat eten bij een Indiaas restaurant maar zijn verbaasd over het pittige eten. Het gezellige etentje eindigt met het weerzien van een ex. En die heeft een onverwachtse mededeling.

Na middernacht een tattoo zetten op Amsterdam Centraal, seks op het toilet en een bromance op de achterbank van de taxi. In Twente drinken ze tot de zon op komt op een geheim piratenfeest en is dat nou een zuigzoen of een bijtwond? Je ziet in de nieuwste aflevering van Taxi Talks!

Nog één keer rijden de Taxi Talks chauffeurs de nacht in met een bont gezelschap op de achterbank. In Brabant zijn twee bloedmooie meiden niet van plan om te scoren, tenzij de boys heel knap zijn. In ‘t Gooi gaat een guy enorm de fout in wanneer hij twee keer zoent en de dames ook nog eens zussen blijken te zijn. En in Enschede deelt een jonge vrachtwagenchauffeur een bijzonder verhaal. Je ziet het allemaal in de laatste aflevering van Taxi Talks!

Geef een reactie