WTF moet ik? Relaties

Featured Video Play Icon

In ‘WTF moet ik...? Relaties’ vragen jongeren tussen de 18 en 27 het WTF panel om advies bij struggles in hun persoonlijke relaties, liefdes- of seksleven. Het WTF panel bestaat uit: relatiecoach Max Valenkamp, De Sekszusjes Krista en Marcelle Arriëns en trainer Ihwanti van Hulst. Vragen die aan bod komen in ‘WTF moet ik...? Relaties’ zijn bijvoorbeeld: ik kan niet klaarkomen door penetratie, ik ben bang dat mijn vriend voor een ander gaat of hoe leer ik beter te worden in bed?

In de eerste aflevering van ‘WTF moet ik…?’ Relaties’ spreken ze Ayonna (25) met de vraag: “ik ben bang dat mijn vriend voor iemand anders zal gaan kiezen, hoe ga ik daarmee om?”. Na zelf een wilde fase gehad te hebben is Ayonna bang dat haar vriend, waar ze 5,5 jaar mee samen is, dit in de toekomst ook wil. In haar zoektocht naar verbinding en vertrouwen vragen experts haar naar haar angsten, onzekerheden en verlangens. Ze krijgt advies van het WTF panel over haar liefdesverleden, liefdestaal en wordt uitgedaagd om meer te experimenteren met haar wilde fantasieën.

Bibi (26) heeft een hele leuke relatie met Bart, maar loopt tegen een probleem aan: ‘Ik kom nooit klaar van penetratie. Kan ik dat wel en hoe ga ik daarmee om?’ In deze aflevering van ‘WTF moet ik…Relaties?’ deelt Bibi de onzekerheid en druk die ze voelt omdat ze geen orgasme kan bereiken door penetratie. Om Bibi te kunnen helpen ondervraagt het WTF-panel haar over haar seksleven en communicatie met haar partner. De experts geven haar tips om een orgasme te bereiken én advies om het onderwerp bespreekbaar te maken in haar relatie.

Geef een reactie