Bad Boys Ride or Die, Civil War en The Acolyte

Featured Video Play Icon
Popfiguren

Aflevering 161 van Nerd Culture. Deze week zijn ze met de crew naar de première van Bad Boys Ride or Die gegaan, hebben ze Star Wars The Acolyte, Civil War, Rebel en The Avengers gekeken en hebben ze uiteraard weer een boel nieuws van de afgelopen week voor je klaarstaan.

First things first, ze zijn naar Bad Boys Ride or Die gegaan en het was dit keer een speciale aandoening. Voor het eerst in de geschiedenis van Nerd Culture hebben ze de twee Belgische regisseurs Adil el Arib en Bilall Fallah mogen interviewen en hebben ze nog een World Premiere / You Heard It Here First scoop van ze te weten ontfutselen. Over de film zelf kunnen ze vrij kort zijn, Bad Boy is terug. De combinatie van actie, humor en de experimentele cameratechnieken van de regisseurs tillen Martin Lawrence en Will Smith weer naar blockbuster niveaus. Ga het in de bios checken!  

Een van de meest geanticipeerde Disney+ shows van Star Wars is The Acolyte van Harvey Weinstein's oud personal assistant Leslye Headland. De show lijkt hoge ogen te gaan gooien, zo is het door critics als een van de best beoordeelde Star Wars shows ooit bestempeld op Rotten Tomatoes. Ook op Disney+ zelf gaat de show keihard en is het direct bij de openingsepisode al de meest bekeken Disney+ show van 2024.

Deze week hebben ze natuurlijk ook een boel Marvel nieuwtjes, maar ze trappen af met de Venom 3 trailer. Tot onze teleurstelling is Spider-Man in geen velden of wegen te bekennen en lijkt de derde film lekker voort te borduren op de matig ontvangen Let There Be Carnage. Ook hebben ze nieuws over The Wasp, Baron Zemo, The Avengers en hebben ze een eerste blik op Giancarlo Esposito's eerste rol binnen de Marvel Cinematic Universe.

Geef een reactie