Batman Ninja, Lord of the Rings en Elden Ring

Featured Video Play Icon
Popfiguren

Aflevering 165 van Nerd Culture en dit keer zit de episode boordevol nieuws. Uiteraard hebben ze de nieuwe afleveringen van House of the Dragon en The Boys gekeken, maar ze hebben vooral een boel nieuws over natuurlijk Marvel en Star Wars, maar ook over de Elden Ring film, The Lord of the Rings: The War of Rohirrim en de eerste beelden van Ridley Scott's Gladiator 2.

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim is een animatiefilm die zich afspeelt in het rijke en gedetailleerde universum van J.R.R. Tolkien. Het verhaal speelt zich af ongeveer 250 jaar voor de gebeurtenissen van “The Lord of the Rings” en richt zich op de geschiedenis van Helm Hammerhand, de legendarische koning van Rohan. Helm Hammerhand staat bekend om zijn kracht, moed en de bouw van Helm’s Deep, een iconische vesting die een belangrijke rol speelt in de latere gebeurtenissen van de trilogie.

De film verkent de donkere tijden waarin Rohan zich bevindt, bedreigd door vijandige buurlanden en interne strijd. Wanneer de kwaadaardige Dunlendings onder leiding van de wraakzuchtige Wulf het koninkrijk aanvallen, moet Helm Hammerhand zijn volk beschermen en zijn land verdedigen. De bloedige oorlog die volgt, bekend als de War of the Rohirrim, wordt een strijd om overleving en eer.

Elden Ring is een action role-playing game ontwikkeld door FromSoftware en gepubliceerd door Bandai Namco Entertainment. Het spel speelt zich af in de uitgestrekte open wereld van de “Lands Between”, een land dat door een mysterieuze kracht, de Elden Ring, wordt samengehouden. Deze ring is echter gebroken, en de wereld is in chaos gestort.

De speler neemt de rol aan van een Tarnished, een verbannen krijger die terugkeert naar de Lands Between met als doel de Elden Ring te herstellen en Elden Lord te worden. Het verhaal en de wereld zijn mede gecreëerd door Hidetaka Miyazaki, bekend van de “Dark Souls”-serie, en de beroemde fantasy-auteur George R.R. Martin

Als we de geruchten mogen geloven is het steeds duidelijker dat er meer op de achtergrond speelt dan dat we in eerste instantie dachten. Op z'n eigen blog vertelt George R.R. Martin dat ie absoluut niks mag zeggen over een eventuele Elden Ring film of serie. Zou jij dit graag willen zien?

Geef een reactie