De beste en slechtste TV shows van 2023

Featured Video Play Icon
Popfiguren

Welkom bij een nieuwe aflevering van Nerd Culture en deze week hebben we daar dan eindelijk de beloofde TV show special. In deze aflevering blikken ze terug op het jaar 2023 en maken ze toplijstjes voor de beste, maar ook de allerslechtste TV shows van het jaar.

Uiteraard hebben ze het in deze aflevering ook over Marvel Studios. Het was immers een jaar van uitersten voor de superhero gigant. Zo keken ze bijvoorbeeld al jaren enorm uit naar de MCU verfilming van Secret Invasion, het liep echter uit op een complete flop. Secret Invasion was dan ook misschien wel de grootste teleurstelling van het jaar. Daar tegenover kregen we echter ook het tweede seizoen van Loki, die wat hen betreft de spijker op z'n kop slaat en een geweldig triomfantelijk biedt aan Tom Hiddlestone.

Star Wars had ook een wisselvallig jaar. Zo kregen we dit jaar na het universeel geliefde Andor in 2022 The Mandalorian season 3 en de langverwachte live action Ahsoka serie. Deze shows konden ons niet allemaal bekoren en we moeten dan ook eerlijk bekennen dat animatie shows zoals The Bad Batch, Star Wars Visions en Tales of the Jedi veel beter passen bij het idee dat wij hebben van Star Wars.

Natuurlijk passeren nog genoeg andere TV shows de revue die niet onder Star Wars of Marvel vallen. Zo hebben ze het bijvoorbeeld over The Bear, Foundation, Gen V, Ted Lasso, Blue Eye Samurai en Castlevania Nocturne. Uiteraard hebben ze het ook uitgebreid over de live action serie van The Last of Us.

Geef een reactie