Loki, Madame Web en Coyote vs Acme

Featured Video Play Icon

Een hele goede zondag aan alle nerds in dit universum. Voor aflevering 135 van Nerd Culture bespreken ze onder andere The Creator, The Nun 2, Invincible Season 2 en natuurlijk de seizoensfinale van Loki. Daarnaast hebben ze trailers van Madame Web, Marvel's What If...?, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, The Abyss en The Witcher: Sirens of the Deep.

Ze trappen natuurlijk af bij de seizoensfinale van Loki. Na 14 jaar, tig films en een eigen TV serie lijkt Tom Hiddlestone zijn laatste performance te hebben geleverd als Loki of Asgard. En wat een afscheid was het, we hebben eindelijk weer iets om enthousiast voor te zijn bij Marvel.

Deze week dropte daar ook de trailer van Madame Web. We wisten al een tijdje dat deze film binnen het Sony Spider-Man universum zou gaan uitkomen, maar dit keer waren het tevens tegelijk de eerste beelden. Om maar met de. deur in huis te vallen, het ziet er niet zo best uit. Het lijkt een pilot van een CW DC tv serie. Het lijkt in elk geval wel weer consistent met onder andere Mobius en de aankomende Kraven film te zijn.

Dan hebben we een aantal casting geruchten voor onder andere de aankomende Fantastic Four film. Zo zou Marvel inmiddels Pedro Pascal hebben benaderd om Reed Richards aka Mr. Fantastic te spelen. Daarnaast zou de studio Javier Bardem op het oog hebben om Galactus te spelen en Mads Mikkelsen om te fungeren als Dr. Doom. Dat laatste zou opvallend zijn want al eerder speelde Mikkelsen een rol in Dr. Strange. 

Geef een reactie