One Piece: Stampede

Featured Video Play Icon

'One Piece: Stampede', de veertiende film naar de bekende en populaire Japanse manga. Een geanimeerde actie- en avonturenfilm van Takashi Otsuka over stoutmoedige zeerovers, een waanzinnige race, wraak en sabotage.

De crew van de Straw Hats doet mee aan een race om de schat van Gol D. Roger te vinden. Er is één probleem: een voormalig lid van Roger's bemanning, Festa, is uit op wraak en saboteert de boel door dodelijke vallen uit te zetten. Alle weddenschappen worden stilgelegd en de meest iconische piraten uit de geschiedenis van One Piece gaan samenwerken in deze ultieme show down, zoals je die nog niet eerder zag! 'One Piece: Stampede' is een Japanse geanimeerde actie- en avonturenfilm geregisseerd door Takashi Otsuka en geproduceerd door Toei Animation. Het is de veertiende speelfilm van de One Piece filmserie, gebaseerd op de gelijknamige manga geschreven en geïllustreerd door Eiichiro Oda.

'One Piece: Stampede' zal het 20-jarig bestaan van deze anime herdenken en is vanaf donderdag 12 maart 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen via Periscoop Anime, een label van distributeur Periscoop Film.

Geef een reactie