Road House, Bad Boys Ride or Die en Poohniverse

Featured Video Play Icon
Popfiguren

Deze keer anderhalf uur aan verse nerd goodness voor je met onder andere besprekingen van X-Men '97, Shogun, Road House en Disney+'s Poor Things. Daarnaast kijken ze trailers van The Spider Within: A Spider-Verse Story, The Penguin en uiteraard die van Bad Boys: Ride or Die.

We kunnen maar geen genoeg krijgen van X-Men '97, de soft reboot van de animatieserie heeft onze Marvel hartjes weer op weten te warmen. In dusverre zelfs dat ze een hele Nerd Culture Premium hebben toegewijd aan super hero animatie sinds het streaming tijdperk. Ze lopen langs de meest populaire streamingdiensten om te kijken wie nu de hardste super hero animatie heeft en welke je dan ook absoluut moet gaan kijken. Ondertussen blijven ze zich ook vermaken met X-Men '97 want episode 3 introduceerde Mister Sinister met een heel scala aan Studio Ghibli body horror stuff, kijken dus!

Ook Seth Rogen lijkt opnieuw een sprongetje te mogen gaan wagen in het superhero animatie genre. Waar hij niet al te lang geleden nog de Teenage Mutant Ninja Turtles heeft mogen rebooten met Mutant Mayhem, lijkt hij nu zijn pijlen gericht te hebben op Venom. Rogen zou in samenwerking met Sony en de Sony Spider-Man Universe dit op poten gaan zetten, simpelweg omdat hij aan de hand van werken bij Marvel Studios te weinig creatieve vrijheid zou hebben om te kunnen maken wat ie wil maken. Weet ie de sterke lijn van Sony's Across the Spider-Verse door te zetten of gaat het een Morbius / Madame Webb worden? We houden het in de gaten!

Er lijkt witte rook uit het schoorsteentje bij de Vaticaan te komen. Er is geen nieuwe Paus geselecteerd, maar we lijken wel onze nieuwe James Bond te hebben gevonden. Waar Pierce Brosnan vorige week nog Cillian Murphy naar voren schoof, steekt ie deze week flink wat veren in de reet van Aaron Taylor-Johnson. De geruchten gingen al langer dat ze dit keer een wat jongere versie van James Bond zouden willen hebben en Taylor-Johnson lijkt die schoenen te gaan vullen. De Britse acteur houdt zijn lippen nog stijf op elkaar, dus who knows? Maar de kans lijkt nu toch wel heel erg groot te zijn en het is een keuze waar wij zeker mee zouden kunnen leven.

Geef een reactie