Super Bowl LIV trailers

Featured Video Play Icon

Zondagnacht vond in de VS weer dé nationale feestdag bij uitstek plaats: de Super Bowl. Een dikke 100 miljoen Amerikanen namen vrij of waren vrij. Ze plaatsten vervolgens de barbecue in de tuin of op het balkon en trokken een paar sixpacks open. Dat alles voor de finale van de nationale sport nummer 1: American Football. Als er 100 miljoen mensen naar de TV kijken dan weet je dat bedrijven graag trailers van films in de pauzes uitzenden. En als er trailers van films worden getoond, dan is het duo Koos en Jelle van Filmkings er als de kippen bij. Daarom presenteren zij: Filmkings: de Super Bowl trailers editie.

Koos en Jelle hebben voor jullie alvast de beste film-trailers op een rij gezet. Er zit namelijk ook meuk tussen en daar willen ze jullie niet mee belasten. Meuk die overigens wel een aantal miljoenen dollars per slot kost. Want 100 miljoen kijkers bereiken kost wat. Achtereenvolgens krijgen jullie te zien de trailers van Marvel's 'The Faclon' en 'Winter Soldier'. Superhero stuff en dus op zeker iets wat bij de twee in smaak gaat vallen. Ook Sonic The Hedgehog (dit keer met een normaal hoofd), Fast & Furious nummertje 9 en Marvel Studios' Black Widow passeren de revue.

Ook bekijken en bespreken de mannen The Invisible Man, de nieuwe Top Gun met de inmiddels 100 jaar oude Tom Cruise, en last but not least de nieuwe James Bond: No Time to Die. Volgens ons is het nooit de juiste tijd om dood te gaan, maar deze Bond wordt in ieder geval een speciale editie omdat het de laatste keer dat Daniel Craig in de huid van Bond kruipt. Ga dus maar weer lekker aan de ontbijttafel zitten of pak de meest relaxte spot in de trein voor deze Filmkings-snack. Heerlijk om de dag mee te beginnen.

Geef een reactie