Thor: Love and Thunder Review

Featured Video Play Icon
Speelgoed figuren en poppetjes

Die had je even niet zien komen toch? Maar misschien wel op gehoopt. We hebben namelijk de Thor: Love and Thunder review voor je in deze extra Nerd Culture. Jelle en Koos konden de film als nerdy mazzelpikken al wat eerder zien, gingen naar de première en vertellen jullie in deze non-spoiler review wat ze er van vonden. Wees dus niet bang, de twee gaan gaan niks ergs verklappen. Als je 100% verrast wilt worden door de film, raden we je wel aan om deze review pas na je bezoek aan de bioscoop te checken. Kun je jouw mening mooi vergelijken met die van de twee.

In Thor: Love and Thunder is Chris Hemsworth als Thor op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt. De superheld is op zoek naar innerlijke vrede. Thor denkt namelijk lekker op pensioen te zijn, totdat zijn rust momentje wordt verstoord door de galactische moordenaar Gorr the God Butcher. Deze bad guy heeft maar één doel; uitroeiing van de goden. Om Gorr tegen te houden roept Thor oude bekenden op, zoals koning Valkyrie, Korg en zijn ex Jane Foster. Samen gaan ze op een komisch avontuur om het mysterie achter Gorr The God Butcher te ontrafelen en hem te stoppen voordat het te laat is.

De film is geregisseerd door Taika Waititi, die in het verleden ook Ragnarok heeft geregisseerd. Hij zegt dat Thor: Love and Thunder gekker en vele malen leuker zal zijn om te bekijken. Sinds de première zijn er zoals gewoonlijk een hoop reviews verschenen op het internet. Maar alles draait natuurlijk om wat Jelle en Koos van de film vinden. Ja toch? Ben jij dus benieuwd naar wat de twee heren van de nieuwe Thor vinden? Check dan snel de review.

Geef een reactie