Battlefield V Into The Jungle DLC Review

Featured Video Play Icon

Battlefield is een serie waar op de redactie van Gamekings behoorlijk veel liefde voor bestaat. Maar die liefde wordt vooral veroorzaakt door de oudere delen. Battlefield en Battlefield V viel niet bij iedereen even goed in de smaak. Deeltje IV wel. Het zag er de laatste tijd allemaal uber wreed uit, maar de maps en de actie waren vaak middelmatig. En dat deed pijn. Want een goede Battlefield dat hoort bij het leven. Dat moet een zekerheid zijn in een verder onrustig wereld. De vraag is nu of de nieuwe Battlefield V DLC Into The Jungle daar verandering in gaat brengen.

De twee Battlefield-fans Koos en Boris zijn aan de slag gegaan met Into the Jungle. Het betreft Chapter 6 van Battlefield V. Je gaat de strijd aan op de Solomon eilanden en vecht jezelf door de dicht begroeide jungle naar de vijand toe. En je weet wat de aantrekkingskracht van de jungle is: dat je geen moer ziet en dat het gevaar daardoor op elke hoek loert. En dat is waarom knokken in de jungle populair is op de Gamekings redactie. Dus wie weet dat Koos en Boris weer helemaal into Battlefield V zijn met deze Into the Jungle DLC. Wie weet zijn beiden King of The Solomon Islands.

Dat Battlefield een dingetje is op de Gamekings redactie, dat kun je meteen zien aan de verhitte discussie die ontstaat zodra de camera's draaien. Want hoe hardcore is Battlefield inmiddels nog? En maakt één sterke map zomer? Zoals het bij Gamekings normaal is, vallen er harde woorden aan de desk. Maar don't worry, na afloop vielen de heren elkaar weer gewoon in de armen en was de vrede getekend. Veel plezier met de felle discussie over de nieuwe DLC van Battlefield V.

Geef een reactie