Call of Duty Modern Warfare Season Two Review

Featured Video Play Icon

Call of Duty Modern Warfare is sinds vorige week 60 GB rijker plus een aantal nieuwe stukken content. Season Two schonk de Call of Duty-speler twee verse maps voor de 'traditionele' multiplayer-mode (Rust en Atlas Superstore), een nieuwe map voor Ground War (Zhokov Boneyard) en een voor Gunfight (Bazaar), Ghost als operator én twee nieuwe wapens, de Grau 5.56 en de Striker 45. JJ van Gamekings is de diehard Call of Duty speler op de redactie en hij ploegde vooral de beide maps helemaal om voor deze review.

De vraag is natuurlijk of de Rambo & roamer van de redactie een beetje met deze omgevingen uit de voeten kon. De man heeft nogal een hekel aan campers en snipers. En aantal maps in de nieuwe Call of Duty zitten vol met plekken waar beide types hun toevlucht kunnen. Hoe zit dat met Rust en Atlas Superstore? Gaat dit andere koek zijn? Als alles goed gaat, komt er de komende tijd ook nog een derde nieuwe map bij, genaamd Khandor Hideout. We kunnen niet wachten.

Helaas kunnen we in deze review nog niet in gaan op de Battle Royale mode die seizoen twee volgens de lekken zou moeten gaan brengen. Degene die het bestaan van Warzone heeft gelekt, zal daar nu ongetwijfeld spijt van hebben want Activision/Blizzard daagt hem of haar voor de rechter. Maar wij zijn best blij met dat nieuws. Black Out was echt vet. Koos, Daan en Skate kunnen bijvoorbeeld niet wachten om met deze mode aan de slag te kunnen. JJ maakt dat hele 'royale oorlog' gedoe geen hol uit. Hij wil gewoon rennen en knallen. En na meer dan 700 potjes kan hij dat nu eindelijk weer op twee nieuwe maps doen. Of deze omgevingen hem zijn bevallen, zien en horen jullie in deze review.

Geef een reactie