De meest veelbelovende games van 2023

Featured Video Play Icon

Het zijn de komende weken de Fruitblik Weken. Na een flink te hebben terug geblikt aan het einde van het vorige jaar, zijn we ons nu vooral aan het verheugen op alles wat gaat komen. Wat gaat 2023 ons als gamers allemaal brengen? Komen er meer krakers uit als in 2022? Het zal toch wel, want door het wegvallen van titels als The Legend of Zelda: Tears of a Kingdom, Hogwarts Legacy, S.T.A.L.K.E.R.2 Chernobyl en Starfield, viel er niet echt overmatig veel te genieten in 2022. Hoe zit dat in 2023? De vooruitzichten zijn niet verkeerd omdat de eerder genoemde toppers naar dit jaar zijn doorgeschoven. Op welke titels verheugen de presentatoren van Gamekings zich de komende tijd? Het antwoord krijg je in deze reeks van top 3's die de komende weken aan je gepresenteerd worden.

Elke presentator van Gamekings mag in deze reeks aan video’s drie games aan jullie gaan voorstellen. Drie games waarvan hij denkt dat hij er het meeste plezier mee gaat beleven. Drie games waar hij zich op dit moment het meest op verheugd. Of deze titels uiteindelijk ook de verwachtingen gaan waarmaken, is natuurlijk koffiedik kijken. Maar op dit moment zijn dit de games die bij de presentator in kwestie boven aan de verlanglijst staan.

JJ trapt de reeks af. Het is een goed teken dat hij moeite had om drie games uit het aanbod te pikken. Niet omdat hij er met moeite drie kon vinden. In tegendeel zelfs, het was voor hem lastig om uit meerdere titels de drie te kiezen die hem het meest bevielen. Er zit voor JJ namelijk best wel veel toffe shit in de pijplijn. Welke drie games uiteindelijk zijn top drie meest veelbelovende games hebben gehaald, kun je zien en horen in deze video.

In deze video is het de beurt aan Koos. Ook Koos had moeite had om drie games uit het aanbod te pikken. Hij zag net als JJ een hoop leuke dingen aan de horizon gloren. Nieuwe delen van Final Fantasy zoals Final Fantasy VII Rebirth of toch Final Fantasy XVI, een EA-game met potentie zoals Star Wars Jedi Survivor, Forza Horizon 8, de nieuwe Spider-Man en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Welke drie games hebben uiteindelijk zijn top drie meest veelbelovende games gehaald? Dat kun je zien en horen zodra je deze video over de meest veelbelovende games van 2023 in gang zet.

Jelle besloot wat verder te kijken dan de bekende namen. Maar ook hij zag net als JJ en Koos een hoop leuke spellen op de releaselijst staan. Van Starfield en Hogwarts Legacy tot wat meer kleinere indie titels. Meer dan genoeg stuff om uit te kiezen. Welke drie games hebben uiteindelijk de top drie meest veelbelovende games van Jelle gehaald? Dat kun je zien en horen in deze video over de meest veelbelovende games van 2023.

Boris vroeg of hij een top 6 of 7 mocht maken. Hij zag net als de rest een hoop leuke dingen aan de horizon gloren. Van Homefront tot Starfield en van het tweede deel van Alan Wake tot aan het derde deel van Company of Heroes. En Boris had makkelijk nog wel even kunnen doorgaan. Welke drie games hebben uiteindelijk zijn top drie meest veelbelovende games gehaald? Dat kun je zien en horen zodra je deze video over de meest veelbelovende games van 2023 in gang zet.

Daan wilde duidelijk wegblijven van de begaande paden. Natuurlijk wilde hij graag Star Wars Jedi: Fall Order en Hogwarts Legacy spelen, of een van de Final Fantasy releases voor komend jaar, maar die games hadden anderen al voorgesteld. Daar ging hij tenminste vanuit. Hij wilde wat vers bloed in mix gooien. Ook hij zag namelijk veel potentie in de lineup van 2023. Welke drie games hebben uiteindelijk de top drie meest veelbelovende games van Daan gehaald? Dat kun je zien en horen zodra je deze video over de Top 3 meest veelbelovende games van 2023 aan zet.

Ook Steven kwam met zijn top 3. Hij zag net als de rest een hoop leuke dingen aan de horizon gloren en wilde dus ook honorabel mentions toevoegen. Van Hollow Knight Sliksong tot Starfield en van Lies of P tot aan Project Eve/Stellar Blade, er was voor hem gewoon erg veel keuze. Welke drie games hebben uiteindelijk de top drie meest veelbelovende games van Steven gehaald?

Langzaam maar zeker leren we de smaak van nieuwkomer Jasper kennen. Een smaak die je het beste als divers kunt beschrijven. Dat blijkt ook uit zijn Top 3. Die vliegt alle kanten op. Net als de rest had de Groninger ook veel moeite om zicht tot drie games te beperken. Met een brede smaak en vrijwel alle consoles in huis, kan hij naar eigen zeggen in 2023 alle kanten op. Welke drie games hebben uiteindelijk de top drie meest veelbelovende games van Jasper gehaald?

Als je Skate kent, en wie doet dat niet, dan zou je mogelijk de lijst voor een deel kunnen invullen. Komen er  games aan die de lat lekker hoog leggen qua uitdaging en gameplay? Want dat zijn de games waar deze veteraan maar al te graag zijn tanden in zet. Net als de rest had Skate ook best moeite om zich tot drie games te beperken. Met alle consoles in huis kan hij in 2023 alle kanten op. Welke drie games hebben uiteindelijk de top drie meest veelbelovende games van Skate gehaald? Dat kun je zien en horen zodra deze video over de Top 3 meest veelbelovende games van 2023 zich op jouw scherm opent.

Langzaam maar zeker kennen we de smaak van Huey. Een smaak die je het beste als divers kunt beschrijven. Dat blijkt ook uit zijn Top 3. Die vliegt alle kanten op. Net als de rest had de man met de wapperende manen veel moeite om zicht tot drie games te beperken. Met een brede smaak, kan hij naar eigen zeggen in 2023 alle kanten op. Welke drie games hebben uiteindelijk de top drie meest veelbelovende games van Huey gehaald? Dat kun je zien en horen in deze afsluitende video over de Top 3 meest veelbelovende games van 2023

Geef een antwoord