Disintegration Technical Beta Review

Featured Video Play Icon

De laatste tijd zijn er flink wat Beta-codes voor Disintegration de deur uitgegaan. Zowel voor de PC, als op de PlayStation 4 en Xbox One kun je inmiddels aan de slag met de game. En dat hebben Skate en Koos van Gamekings dus ook maar gedaan. Wat vinden ze er tot nu toe van? Heeft de game potentie? Wat kun je verwachten van deze game en waar kun je maar beter niet vanuit gaan?

Want laten we bij het begin beginnen. Wat voor games is dit? Het is een game die zich focust op een sci-fi wereld met een persoon genaamd Romer. In de nabije toekomst van de aarde leidden klimaat-extremen, overbevolking, voedseltekorten en een wereldwijde pandemie ertoe dat landen vergaan en de mensheid op de rand van uitsterven stond. En zoals je wel kunt verwachten gaan wetenschappers dan aan de slag. Ze namen een middel aan waarbij het menselijk brein werd verwijderd en chirurgisch werd ingepakt in een robotarmatuur; een proces dat volgens de game bekend staat als integratie. Het was bedoeld als een tijdelijke oplossing voor een onvermijdelijke crisis. Maar dat was het natuurlijk niet.

Het leek hiermee namelijk opgelost, maar dat was dus niet het geval. Het ging decennia lang goed, waardoor mensen konden overleven. Maar sommige van de geïntegreerde zagen deze nieuwe vorm als de toekomst van de mensheid. De wereldwijde oorlog brak snel uit en de troepen ander leiding van ene Rayonne proberen nu alle resterende mensen op te sporen en hun integratie te forceren. En de mensen die niet luisteren, moeten vanzelfsprekend worden vernietigt. In Disintegration speel je zoals eerder vermeld met een geïntegreerd character genaamd Romer. Hij is een van de velen die in opstand kwam en nu worden verbannen door de Rayonne. Het is aan jou om een kleine groep van deze Outlaws naar een betere toekomst te leiden.

Geef een reactie