Dragon's Dogma 2 Review

Featured Video Play Icon

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Want wie had gedacht dat we na twaalf jaar wachten een vervolg zouden krijgen op de RPG-klassieker Dragon's Dogma? Capcom bleek (gelukkig) toch vertrouwen te hebben in een deel 2. En dus zijn we nu op dit punt beland dat RPG-liefhebbers Daan en Jelle de game gaan reviewen. Het eerste deel wist een flinke schare fans te verwerven. Gaat het tweede deel fans én nieuwkomers verrassen? Of blijft de schoenmaker bij zijn leest en hebben we te maken het een echte old school RPG? Daan en Jelle vertellen het je in de Dragon's Dogma 2 review.

Ook in deel twee krijg je de mogelijkheid om aan de slag te gaan als Arisen en een team van Pawns samen te stellen. Pawns die je hard nodig hebt in de koninkrijken vol mysteries, monsters en magie. In dit spel neem je het opnieuw op tegen big ass vijanden en zul je strategisch en geslepen te werk dienen te gaan om ze te kunnen verslaan.

Het langverwachte vervolg op de cultklassieker biedt meer mogelijkheden voor het aanpassen van jouw personage, kent intelligentere vijanden, heeft de nieuwste technologie op het gebied van physics aan boord en biedt een grotere fantasy-wereld. Althans dat is wat het pr-bericht zegt. Daan en Jelle zijn uiteindelijk degene die bepalen of dat alles wel waar is of slap gelul. En hoe vervelend vinden de beide heren het feit dat de game slechts maximaal 30 fps aantikt. Deal breaker of gevalletje who cares?Je krijgt het antwoord in deze video.

Geef een reactie