Elden Ring Shadow of the Erdtree

Featured Video Play Icon

Elden Ring-fans over de hele wereld kunnen hun zwaarden alvast slijpen, want op 20 juni staat de langverwachte DLC 'Shadow of the Erdtree' voor hun deur. Het was in eerste instantie nog spannend of er überhaupt wel DLC zou komen voor deze letterlijk en figuurlijk gruwelijke game. Sinds een paar weken is het 100% zeker. En Steven kan niet wachten. In deze video vertelt hij over de content van de DLC. Plus hij laat zijn licht schijnen op het forse prijskaartje wat aan deze uitbreiding hangt.

Elden Ring is een veelgeprezen actie-RPG in een duistere fantasy-wereld. De titel werd, meer dan terecht, overladen met honderden onderscheidingen. Hierbij zaten Game of the Year bij de Game Awards en Ultimate Game of the Year bij de Golden Joystick Awards. Ook bij Gamekings stond de game op 1 in het jaar dat het uitkwam. Spelers konden in het spel op epische missies gaan waarbij ze voor het eerst vrij waren te gaan en staan waar ze zelf wilden. Naar verluidt bevat de Shadow of the Erdtree-uitbreiding een nieuw verhaal in het Land of Shadow. Het zit vol mysteries, gevaarlijke dungeons en nieuwe vijanden. Onder leiding van Empyrean Miquella worden spelers gewenkt naar het Land of Shadow. De plek, verduisterd door de Erdtree, waar de godin Marika voor het eerst voet aan wal zette. En het is daar allesbehalve relaxed.

Wat gaat Shadow of the Erdtree ons brengen? Wederom het fascinerende samenspel tussen personages, waar drama en intrige in elkaar overlopen? Kunnen we opnieuw naadloos heen en weer reizen tussen de enorme kaarten en verrast worden met allerhande precaire situaties en duistere kerkers waar dreigende types rondzwerven? Steven gaat je het in deze video allemaal vertellen.

Geef een reactie