Let's Play - Call of Duty Warzone

Featured Video Play Icon

Het kost je 20 of 80 GB opslagruimte om Warzone te downloaden, maar dan heb je ook wat. De nieuwe Battle Royale mode van Call of Duty Modern Warfare is uit. We vermoedden al dat deze mode er ooit aan zou komen en nu staat hij dan eindelijk op ons beeldscherm. En als je weet dat we de vorige Battle Royale van Call of Duty, genaamd Black Out, behoorlijk tof vonden om te spelen, dan snap je ook wel dat we op de redactie zaten te trappelen om met de game aan de slag te gaan.

Koos en Skate van Gamekings (samen met Daan de drie meest begeesterde Battle Royale-fans) kregen de eer om het eerst potje Warzone op de redactie te spelen. De eerste keer op een nieuwe map landen is altijd scary. Je weet niet wat waar is, wat de bottlenecks op de map zijn en waar zich de beste plekken bevinden om even op adem te komen. De twee moeten dat allemaal in dit potje uitvinden terwijl ze weten dat half Nederland meekijkt. Het is niet dat ze er zenuwachtig van worden, maar thuis de boel ontdekken is toch wel een stuk fijner.

We weten al dat er veel stukken historie in de map van Warzone zijn verwerkt. Slagen Skate en Koos erin om die heelhuids allemaal te verkennen of worden ze steeds binnen een paar minuten voor hun flikker geschoten? Schiet deze Battle Royale net zo lekker als het vorige deel, dat door een andere developer is gemaakt. En is de balans op de map in orde? Je gaat veel te weten komen als deze twee warriors het strijdperk betreden en het gevecht aangaan met 148 andere warriors. Spektakel gegarandeerd.

Geef een reactie