Let's Play - Crash Bandicoot 4

Featured Video Play Icon

Tijd voor een klassiekertje. Een lekkere platformgame die we eigenlijk allemaal wel kennen. De oranje Bandicoot is namelijk terug en klaar voor nieuwe actie in een hopelijk fraai avontuur. Dit keer krijgen Jelle & Koos een kleine taste van de aankomende nieuwe Crash titel in deze Crash Bandicoot 4 Let's Play. Eerder hebben de twee heren dat al mogen doen in hun jongere jaren als gamer. En dus willen we weten hoe ze Crash Bandicoot op dit moment herbeleven en of een deel 4 een waardige aanvulling is op deze zowel magische als iconische franchise.

In juni werd door Activision bekend gemaakt dat er een nieuwe Crash Bandicoot game ging komen. En binnenkort krijgen de fans de mogelijkheid van een eerste hands-on via een demo. De aankondiging maakte veel fans blij. En ons ook best. Zeker toen we al iets eerder dan de gamers aan de slag mochten met de demo. Jelle & Koos besloten gewoon met de billen bloot te gaan en het live te doen. Kijken of het nostalgische gevoel van de eerdere Crash Bandicoot games op de PlayStation 1 terugkeert. It's about time zou omgebouwd worden tot een moderne adaptatie van het platformgame genre. Wat cool is. Maar hopelijk houden ze ook rekening met de geest van de oudere Crash titels.

Crash Bandicoot is een platformgame en staat dus bekend om vallen en opstaan. Als we terugdenken aan onze eerdere gamesessies met de Crash dan was het vooral veel wachten op de respawn.. tot irritatie aan toe. Hoe zit dat met Jelle & Koos die gewoon onvoorbereid de game in gaan? Kunnen ze hun emoties in toon houden... of niet.. Zijn ze in staat tot een clean run ? Dat zie je allemaal in deze Crash Bandicoot 4 Let's Play!

Geef een reactie