Let's Play - Mortal Kombat 11

Featured Video Play Icon

Of je nou van fighting games houdt of niet, niemand kan ontkennen dat Mortal Kombat een legendarische franchise is. Beroemd (en berucht) vooral vanwege de gore en de fatalities. Geen fighting game is zo hard en bruut als dit Amerikaanse knokspel. En daarom spelen ze het bij Gamekings graag. Want ook al zijn weinigen van hen echt bedreven in dit soort games, een fatality toedienen aan je tegenstander is ontzettend bevredigend.

Mortal Kombat 11 is al een tijd uit en bevalt de meeste gamers goed. Sinds vorige week is er een fikse uitbreiding voor op de markt gekomen. De Aftermath-DLC biedt de fan een nieuwe verhaallijn, ruim twee uur aan cutscenes, drie nieuwe fighters en een aantal skins. Jelle en Koos gaan er in deze Let's Play mee aan de slag. Beiden de verpersoonlijking van casual fighting fans. Gasten die elkaar graag zo af en toe even virtueel op de bakkes slaan. En die qua skills ook even goed zijn. Of even slecht, het is maar hoe je het wil zien.

De grote vraag is natuurlijk of de Aftermath-DLC de 60 euro voor de nieuwkomers en 40 euro voor de bezitters van Mortal Kombat 11 waard is? Waarbij dient aangetekend te worden dat je als bezitter van het origineel de drie fighters ook gratis kunt downloaden. Maar 40 euro voor deze DLC lijkt veel. Is dat ook zo volgens de twee? En bieden de nieuwe fighters genoeg extra fun om de aanschaf te legitimeren? Je gaat het allemaal meemaken als Jelle en Koos de virtuele bokshandschoenen aantrekken. Twee gasten die allebei niet tegen hun verlies kunnen. Dat kan alleen maar spektakel opleveren...

Geef een reactie