Like a Dragon Infinite Wealth Review

Featured Video Play Icon

Tijd om de maffe Japanse games van Ryu Ga Gotoku Studio spelen. Er is een nieuw deel verschenen: Like a Dragon: Infinite Wealth. Je kunt die franchise misschien niche noemen, maar als er een nieuwe aflevering in de winkels ligt, dan is het bij Gamekings altijd strijden om wie de review mag doen. Daan en Jelle waren ditmaal de gelukkigen. Wat was hun spelervaring na een week lang gamen? Dit is de Like a Dragon: Infinite Wealth review.

Like a Dragon: Infinite Wealth is zoals we hier boven al aangaven een action-RPG ontwikkeld door Ryu Ga Gotoku Studio. Het spel komt uit op de PS4, PS5, PC, Xbox One en Xbox Series X/S. Het is het negende deel uit de Like a Dragon-serie en een direct vervolg op Yakuza: Like a Dragon uit 2020 en de spin-off titel Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name uit 2023. In Infinite Wealth kruip je in de rol van Ichiban Kasuga, de main character in Yakuza: Like a Dragon en Kazuma Kiryu, de oorspronkelijke hoofdpersoon van de serie. De game speelt zich voor het eerst deels op locatie buiten Japan: Hawaii. Als Kasuga en Kiryu werk je samen om de moeder van de eerste op Hawaï te vinden, terwijl de laatste worstelt om te overleven met kanker.

Daan en Jelle sloten zich elke dag na werktijd op om de beide Japanse helden bij te staan in hun queeste. De Like a Dragon-games volgen zich momenteel razendsnel op. Is er dan nog wel sprake van enige vorm van verrassing en innovatie? Of treedt er al een vorm van vermoeidheid op? Het antwoord krijg je in deze video.

Geef een reactie