Mario + Rabbids Sparks of Hope Preview

Featured Video Play Icon

Inmiddels hebben jullie kunnen zien hoe Huey en JJ de Franse burelen van Ubisoft hebben bezocht om daar Mario + Rabbids Sparks of Hope te checken. Een funny road trip met een aantal verrassingen. Nu willen jullie natuurlijk ook meer in-depth weten wat ze exact van deze game, die voortkomt uit een unieke samenwerking tussen Nintendo en Ubisoft, vonden. Het antwoord kun je zien en horen in deze preview. Met natuurlijk de beide heren achter de desk.

Mario + Rabbids Sparks of Hope preview: Vernieuwing of simpel vervolg? Mario + Rabbids Sparks of Hope is de opvolger van Kingdom Battle. Het was een turn-based strategy game die de gamer een mix biedt van de universums van Mario en Raving Rabbids. De game werd ontwikkeld door Ubisoft in nauwe samenwerking met Nintendo. Het kwam op 29 augustus 2017 uit voor de Nintendo Switch en was een groot succes. Zowel commercieel als kwalitatief. Logisch dus dat er een vervolg kwam. En dat vervolg konden ze dus een week geleden in Parijs spelen.

Vorm een team met Mario, Luigi, Prinses Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en hun maatjes In de game vorm je een team met Mario, Luigi, Prinses Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en hun vrienden. Bowser komt er op een gegeven moment ook bij. Je begeeft je op een reis door de ruimte om een evil dude te verslaan en jouw Spark-maatjes te redden. Huey en JJ zijn geen uitgesproken fans van turn-based strategy. Ook hadden ze het vorige deel niet perse hardcore gespeeld. Maar het zijn ook twee pro's. En ze wilden het gewoon wel echt een kans geven. De uitkomst van de preview sessie van dik vier uur mag je verrassend noemen. We verklappen nog niet of je dit positief of negatief moet nemen. daarvoor moet je even snel de Mario + Rabbids Sparks of Hope preview checken.

Geef een reactie