Marvel's Spider-Man, Xbox Series X en Cyberpunk 2077

Featured Video Play Icon

De games stroomden binnen deze week, elke dag was er wel hot news en dit weekend is het de Tokyo Game Show. Online dan welteverstaan. Koos en Skate zitten meer dan klaar met de laatste nieuwtjes op de overbekende MSI laptop en gaan die met jullie samen doornemen. Zie dit dus maar als een knallende afsluiter van de week. Een week waar echt de hele wereld op z'n kop binnen de gaming industrie. Microsoft kocht Bethesda. Voor 7.5 miljard dollar. Hoe dan? Daar gaat veel over geklept worden.

En wat deed Sony terug in deze door Xbox gedomineerde week? Veel mensen hopen dat hun favoriete Playstation 4 games ook naar de PlayStation 5 komen. Gratis, via een update. Tuurlijk, je zou kunnen zeggen dat bijna iedere PlayStation 4 game via backwards compatibility te spelen is op de PlayStation 5. Maar je wilt de oude games het liefst met de next gen feel spelen. En daar niks extra voor hoeven te lappen. want je hebt de game immers al eerder gekocht. Marvel's Spider-Man zal niet bij die groep horen. De game is te spelen op de PlayStation 5, maar dit is alleen mogelijk als de speler de ultimate edition koopt van Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

Vroeg of laat loopt iedere gamer tegen hetzelfde probleem aan: geen geheugen meer. Je zag het bijvoorbeeld al bij de Playstation 4, die uitkwam met 500 GB. dat is zo vol. En zelf 1 TB kent zijn limieten als je veel games speelt. En games zijn niet meer 2 GB. Voor de Xbox Series S en X wordt dit uiteindelijk ook een probleem. Gelukkig is hier een oplossing voor, en Xbox heeft daar zelf voor gezorgd. Helaas zit er wel een addertje onder het gras. Zo kosten deze 1TB storage cards bijna namelijk even veel als de Xbox Series S zelf!

Geef een reactie