Minecraft Dungeons Review

Featured Video Play Icon

Iedereen die wel is een game heeft gespeeld die kent de game Minecraft natuurlijk wel. Dat leuke spelletje waar je je creatieve geest helemaal los kon laten gaan, in een wereld die volledig bestaat uit vierkante blokken. Hoe groter je bouwwerk was hoe beter, en daar was je dan zeker wel wat uren mee bezig. Maar nu hebben de zelfde makers van die game een nieuwe game op de markt gebracht, je checkt wat wij ervan vinden in de Minecraft Dungeons Review.

Het is in tegenstelling tot de originele Minecraft een totaal andere game. De originele game draait om het bouwen met blokken, maar deze gaan draait om het slopen van enemies. Deze game is een Dungeon Crawler game, waarin je jezelf door alle levels moet slaan om uiteindelijk het einde te behalen. Het lijkt een beetje om een Diablo game, alleen dan volledig in een Minecraft jasje. De hele wereld waar je in speelt is gemaakt van blokken, en ook jij als speler bent zo'n typisch Minecraft poppetje. Je vecht in Minecraft Dungeons tegen alle enemies die je al kent uit de originele game, en zelfs nog veel meer. Tijdens het spelen moet je zoveel mogelijk op zoek gaan naar chest en andere objecten waar je nieuwe loot uit kunt krijgen. Deze loot maakt je beter, en zo kan je een stuk makkelijker alle enemies afslachten.

Als dit nu zo allemaal leest en denkt ja, wat is Diablo dan voor game en hoe zit dat in elkaar dan? Dan is dit het moment om je in dit genre te verdiepen. Het Dungeon Crawler genre bied heel veel mogelijkheden, je kan gewoon de objective volgen. Maar je kan ook nog verder op verkenning gaan om te zoeken naar de aller beste spullen en plekken in de game. Als je nog nooit zo'n game gespeeld hebt dan in dit een goede om mee te beginnen, niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk. Of het ook wat voor jou is, dat hoor je in de Minecraft Dungeons Review!

Geef een reactie