Multiplayer Call of Duty: Black Op Cold War

Featured Video Play Icon

Als je naar buiten kijkt, zul je het niet snel geloven, maar de herfst komt er toch echt aan. En dat betekent dat de jaarlijkse blockbusters als Call of Duty en FIFA binnenkort in de winkels baan liggen. En wat doen developers als hun game, die vooral draait om de multiplayer bijna uitkomt. Dan gaan ze het spel in kwestie testen met behulp van een beta. Zo ook Activision dat zelfs een Alpha opzette voor Call of Duty: Black Ops Cold War. En JJ bracht er zijn weekend in door. Competitief als de man is.

De Aplha van de Call of Duty met de meest onmogelijke naam aller tijden, duurde één weekend en was alleen toegankelijk voor de bezitters van een PlayStation 4. Want deal met exclusiviteit. De test bevatte een 6 vs 6 Moshpit waar de bekende modes als Team Deathmatch en Domination in rouleerden en de 12 vs 12 mode waarin je ook met voertuigen aan de slag kon. A la Battlefield zeg maar. De Warzone mode was aanwezig in het menu maar kon niet geactiveerd worden. Zo was er meer ‘onbereikbaar’ in de Alpha. Er waren alleen voorgebakken wapens beschikbaar en lang niet alle perks waren te kiezen. Activision wilde gewoon vooral een stresstest houden en kijken hoe gamers op de basis reageerden.

JJ ging aan de slag met beide modes en gebruikte alle aanwezige wapens en perks. Al snel kwam hij tot zijn favoriete keuzes en speelde hij daar de Alpha mee verder. Zodat hij alle focus kon leggen op het checken van de maps en natuurlijk de balans. Hoe voelde de multiplayer aan? Zat er duidelijk een andere pacing in en bemerkte hij al enkele vernieuwingen en aanpassingen? Je ziet en hoort het in de check van de Alpha van Call of Duty: Black Ops Cold War.

Geef een reactie