Featured Video Play Icon

Het nieuwe voetbalseizoen is eindelijk begonnen! Met een beetje publiek erbij, dat wel. Maar de bal rolt. En dat doet ie nu ook virtueel. Jarenlang komen er in deze periode een nieuwe PES en FIFA uit. Een echte traditie. Dit jaar komt daar echter een kleine verandering in. eFootball PES 2021 is niet langer een nieuwe game, maar een update. Iets waar veel voetbalfans in het verleden om hebben gevraagd. Maar weet deze update Koos en JJ enthousiast te maken? Je hoort het in de PES 2021 Review!

Iedereen is gewend dat er ieder jaar, van hun voetbalfranchise naar keuze, een nieuwe game uitkomt. Zo kwamen FIFA en PES jarenlang rond dezelfde periode uit met een nieuw deel. Maar PES heeft voor de verandering de beslissing genomen om PES 2021 uit te brengen via een update. Omdat ze vol aan de next gen versie willen werken. En dat toont ballen! Maar wat is het resultaat? wat krijg je precies voor het bedrag van dertig euro. Enkel een transferupdate en wat shirtaanpassingen? Of zijn er ook echt aanpassingen gedaan? Wie weet een nieuwe mode?

Zoals we allemaal wel weten is vanwege het EK vanwege COVID-19 helaas verschoven naar volgend jaar. Gelukkig bied PES 2021 wel de mogelijkheid om het EK te spelen met het Nederlands Elftal. Inclusief Memphis Depay. Zo kan ieder persoon dat enthousiast is voor het EK alvast het kampioenschap proberen te pakken met Oranje. Buiten het EK om biedt PES 2021 natuurlijk ook de mogelijkheid om je eigen team te maken met MyClub. En laat het nou net zo zijn dat MyClub de favoriete modus van Koos is. Maar zijn MyClub en het EK genoeg redenen om de PES 2021 update aan te schaffen? Heeft deze update misschien ook voordelen voor voetbalfans die PES 2020 niet hebben? Je hoort het in de PES 2021 Review!

Geef een reactie