Senua's Saga: Hellblade II Preview

Featured Video Play Icon

Game Pass wordt pas echt een succes als er met regelmaat exclusieve day one releases online worden gezet. De studio's van Xbox moeten dus gaan leveren. Iets wat we al een paar jaar roepen, maar wat tot nu toe nog niet echt opgevolgd wordt. In 2024 zou daar verandering in moeten komen. De eerste first-party game die gaat uitkomen, is Senua's Saga: Hellblade II. Jelle en JJ keken alle trailers, namen elk snippertje nieuws uit interviews en newsposts tot zich en vertellen in deze video wat jij kunt verwachten van deze game van Ninja Theory en of zij uitkijken naar dit spel. Dit is 'Alles wat we weten over Senua's Saga: Hellblade II'.

Senua's Saga: Hellblade II is een action adventure gemaakt door Ninja Theory. Het spel is het vervolg op het nogal psychedelische Hellblade: Senua's Sacrifice. De release van de game voor PC en Xbox Series X/S staat gepland op 21 mei 2024. Het is day one speelbaar via Game Pass. Als je het eerste deel uit deze saga hebt gespeeld, dan weet je wat je kunt verwachten. Third person actie met permadeath, puzzels en runes om verder in het spel te geraken. En natuurlijk gegraaf in de psyche van hoofdrolspeelster Senua, die zich op de rand van een mental breakdown bevindt.

Volgens de makers wordt de lat in dit deel een stuk hoger gelegd met betrekking tot de battles. De gevechten zouden natuurlijker en dynamischer moeten aanvullen en complexer zijn. Ook bevat de game een grotere verscheidenheid aan vijanden. De game speelt zich dit keer af in IJsland en is, net zoals bij het vorige deel, doorspekt van de Noorse mythologie en geschiedenis. Is deze mix afdoende om de game bij Jelle en JJ hoog op het verlanglijstje te zetten?

Geef een reactie