Spider-Man 2 Review

Featured Video Play Icon

Citaat van de PlayStation website: 'De Spider-mannen Peter Parker en Miles Morales beleven een spannend nieuw avontuur in de bejubelde Spider-Man-franchise van Marvel voor PS5. Slinger, spring en vlieg in Spider-Man 2 met de nieuwe webvleugels door het New York van Marvel. Schakel razendsnel tussen Peter Parker en Miles Morales en ervaar hun verschillende verhaallijnen en epische nieuwe krachten, terwijl je het opneemt tegen de iconische schurk Venom die hun levens, de hele stad en hun naasten bedreigt.' Niet onze keuze van woorden dus, maar het schetst wel goed een beeld over het spel waarin ze het in deze video gaan hebben. Aan de desk zijn de twee superhero liefhebbers en mannen van Nerd Culture aangeschoven, Huey en Koos. Wat vonden zij van de game. Dit is de Spider-Man 2 premium review.

In dit vervolg op het voortreffelijke Spider-Man, staan Peter en Miles voor een flinke uitdaging wanneer ze bad guys als Venom, Kraven the Hunter en The Lizard moeten aanpakken. Zij bedreigen voor de zoveelste keer het dagelijks leven van de mensheid. Een bikkelharde strijd staat hen te wachten. Een strijd waarbij de twee superhelden ook nog eens hun persoonlijke leven in balans dienen te houden. Gaat ze dat lukken? En biedt het tweede deel opnieuw Hollywood-achtige scenes die de gamer versteld zullen doen staan? Huey en Koos gaan je het vertellen.

Het eerste deel uit de Spider-Man-reeks mag zich een van de beste super hero games ooit noemen. Volgens sommigen zelfs de beste. Hoe zit dat met dit nieuwe deel? Komt Spider-Man 2 in de buurt van deel 1? Of gaat de game er overheen of er juist aan onderdoor? Het antwoord op deze vraag zie en hoor je in de Spider-Man 2 review.

Geef een reactie