Suicide Squad: Kill the Justice League Review

Featured Video Play Icon

Super hero time! Ze gaan het in deze review namelijk hebben over Suicide Squad: Kill the Justice League. Een open wereld GaaS game die de gemoederen de laatste weken behoorlijk bezig hield. Bij de early access ging de game bijvoorbeeld door een bug direct offline en review copies werden laat uitgestuurd. Er is maar één manier om al deze twijfel de kop in te drukken en dat is door het spel zelf te gaan spelen. Jasper en Koos probeerden het spel een aantal dagen uit en verhalen in deze video over hun ervaringen. Dit is de Suicide Squad: Kill the Justice League Review.

Suicide Squad: Kill the Justice League is een open wereld action adventure ontwikkeld door Rocksteady Studios. Het spel is gebaseerd op het DC team Suicide Squad en mag gezien worden als een spin-off van de Batman: Arkham-serie. Het is tevens een vervolg op Batman: Arkham Knight uit 2015. Het verhaal van de game speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen in Arkham Knight af en volgt vier super villains, te weten Captain Boomerang, Deadshot, Harley Quinn en King Shark. Dit team wordt naar Metropolis gestuurd om Brainiac tegen te houden en de leden van de Justice League te vermoorden. Zij werden namelijk nogal bloeddorstig nadat ze door hem waren gehersenspoeld.

Koos en Jasper houden beiden van super heroes, dat moge inmiddels wel duidelijk zijn. Beiden hadden vooraf echter duidelijk hun twijfels of de GaaS aanpak bij dit spel zou gaan werken. Waarom niet gewoon een gelijksoortig vervolg op Arkham Knight? Dat was immers een meer dan prima game. In deze video kom je te weten of het spel hen beviel of dat het toch de ellende is geworden waarvan zij vooraf bang waren.

Geef een reactie