Super Mario 3D All-stars Review

Featured Video Play Icon

Hier hebben velen van jullie misschien al een langere tijd op zitten wachten. Zeker de fans van het betere Nintendo werk. Eindelijk is het mogelijk om hét icoon van Nintendo te kunnen besturen door nostalgische levels op de Switch. We hebben het natuurlijk dan over Mario. De Italiaanse loodgieter met de befaamde snor. Vaak zien we verschillende remakes op de markt komen van games die in een nieuw jasje gestoken zijn. Dit keer is Mario aan de beurt in deze Super Mario 3D Allstars Review. Achter de desk zitten twee grote Nintendo fans, te weten Koos en Boris. Zij hebben de opdracht gehad om deze game collectie flink onder handen te nemen. Wat ze met alle liefde deden.

Legendarische en iconische levels zijn weer opnieuw te beleven in deze Mario Collectie. In Allstars 3D kan je aan de slag met Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Drie echt grote titels als het gaat om de Super Mario franchise. En dat alles dus bewerkt voor de Nintendo Switch. Wat soms wennen is. We zijn nou eenmaal verschillende controllers gewend bij deze games.. Maar is de ervaring nu ook hetzelfde als op de oude consoles of voelt het echt anders aan...

Een ding is in ieder geval zeker. Als ze de naam Super Mario laten vallen op de redactie van Gamekings dan zitten er al gauw twee van de presentatoren rechtop. Boris en Koos hebben deze taak op hen genomen om de nostalgie weer eens opnieuw te beleven. De vraag is natuurlijk of het hun net zo vrolijk maakt als dat het vroeger gedaan heeft? Zijn de games net zo goed op de Switch of neemt de nieuwe omgeving het nostalgische gevoel weg? Dat zijn de kritische vragen waar Boris en Koos antwoord op gaan geven. Wat hun ervaring is? Dat zie je in deze Super Mario 3D Allstars Review.

Geef een reactie