The Elder Scrolls Blades Review

Featured Video Play Icon

The Elder Scrolls Blades is al een tijdje uit op de mobiele telefoon. But so what? De game is nu ook verschenen op de Switch, de halve wereld heeft een Switch en zoekt games én het spel is gratis. Wat wil je nog meer? Logisch toch dat we er dan even naar kijken. En ja, de kop bij deze video maakt natuurlijk geen sense, omdat je een gratis game niet in de budgetbak kan leggen. Nu ja, het kan wel, maar dat gaat weinig nieuwe 'kopers' trekken. Maar fuck dat, hier gewoon een review in de vorm van 'Kopen, budgetbak of slopen', zodat je exact weet waar je aan toe bent.

De 'Kopen, budgetbak of slopen' reviews hebben een vast format. En dat is dat ze acht minuten duren. Maar als je Jelle van Gamekings de Elder Scrolls-worst voorhoudt, dan vergeet hij eenvoudigweg de tijd. Dan gaat ie los. Zo ook hier. Want ja, de Elder Scrolls-franchise heeft Jelle's hart al tijden voor zich gewonnen. Maar dat wil niet zeggen dat alles waar de sticker Elder Scrolls op zit ook automatisch goed is. In het geval van Blades is het bijvoorbeeld de vraag of dit wel een game is die op de Switch past? Mobiel en Switch lijken een soort van eenheid omdat je ze beide kunt meenemen. Één op één porten is echter niet altijd de beste manier om iets aan te pakken. Is dat ook het geval bij Elder Scrolls Blades?

Jelle en Koos hebben daarover in dit item een pittige discussie, die dus langer duurt dan acht minuten. Dat levert ze een paar strafpunten op hun maandrapport op, maar voor jullie als kijker is dit natuurlijk mooi meegenomen. Wat is het oordeel van de twee over Elder Scrolls Blades? Een prima game op de Nintendo Switch? Eentje die zonder het kopen van microtransacties prima te doen is? Of valt het tegen? Je ziet en hoort het in deze video.

Geef een reactie