The Last of Us Part 2 Review

Featured Video Play Icon

The Last of Us 2 was een van de beste en meest spraakmakende games van 2020. Je liep weg met het spel of je haatte het. Er leek wel geen tussenweg mogelijk. En dat zijn precies de games waar wij van houden. De gulden middenweg is veilig, maar o zo saai. Laat je game gewoon uitgesproken zijn. Dan praat men er tenminste over. Anyhow, vier jaar later vindt PlayStation het (al) tijd voor de remaster. Kevin en Koos zijn beide grote liefhebbers van het tweede deel, maar waren wel verbaasd dat het spel nu al een nieuwe lik verf kreeg. Was het inderdaad te vroeg en diende het spel enkel als een goedkope opvuller van een verder wat karige releaselijst? Of was deze versie echt een tweede speelsessie en jouw centen waard? Kevin en Koos vertellen het je in de The Last of Us 2 Part II Remastered review.

Naughty Dog gaf aan dat The Last of Us Part II Remastered dezelfde verhaallijn als de originele versie volgt. Maar dan dus met een fikse lik verf. Wel bevat het spel een gloednieuwe survivalmodus, getiteld No Return. In deze mode moet een speler battles met vijanden zien te overleven. Is dat tof of past het helemaal niet bij de insteek van The Last of Us? Het antwoord ga je krijgen in deze video.

Ook zijn een er aantal nieuwe locaties in de game, de zogenaamde Lost Levels. Dit zijn nieuwe levels die niet volledig afgewerkt waren en daardoor de definitieve versie van het spel nooit haalden. Je krijgt dankzij de Lost levels een soort van blik achter de schermen bij Naughty Dog. De developer voegde namelijk commentaar toe waarmee extra context aan deze levels wordt toegevoegd. Is dit alles genoeg voor de twee heren om de remaster hun goedkeuring te geven?

Geef een reactie