The Outer Worlds Peril on Gorgon DLC Review

Featured Video Play Icon

Eerder dit jaar verscheen er opeens een officiële trailer van de befaamde Sci-Fi RPG The Outer Worlds genaamd Peril on Gorgon. In deze trailer werd er gesproken over verschillende nieuwe mysteries die te ontrafelen zouden zijn. Ook zou er een nieuw gebied te ontdekken zijn, genaamd de Gorgon Asteroid. Genoeg dus om mee aan de slag te gaan. Gelukkig is het genre RPG geliefd bij Gamekings op de redactie en hebben ze genoeg presentatoren die er graag mee aan de slag wilden gaan. En twee personen zaten het meest hard in hun handjes te klappen voor deze Peril on Gorgon DLC Review. Jullie voelen het al aankomen... Jelle en Koos!

Er zit inmiddels al best wat tijd tussen de launch en de release van deze gloednieuwe DLC. Negen maanden vinden we namelijk best wel wat.. Gelukkig zijn er nu een hoop nieuwe gebieden te verkennen en ontdekken en dat zou de lange wachttijd op nieuwe content enigszins kunnen verzachten. Er zijn nieuwe gebieden die de speler leiden naar andere planeten binnen de 'Hyperion System'. The Outer Worlds is immers een flink grote RPG met een hoop storytelling. Dat betekent natuurlijk voor Koos en Jelle een flink aantal uurtjes buffelen om alle hoeken van de DLC flink te kunnen bestuderen.

Jelle en Koos hebben de game eerder ook al op de Switch gecheckt. En de console van Nintendo is niet de meest krachtige console. De vraag is dan natuurlijk of deze eerdere sessie hun kijk op de game heeft veranderd of dat die juist verbeterd is. Dit keer hebben ze in ieder geval een nieuw stuk om uit te testen en hopelijk krijgen Jelle evenals Koos nog steeds dat euforische gevoel als ze de wereld van deze Sci-Fi RPG betreden. Wat de daadwerkelijke meningen zijn van deze twee heren? Daar kan je maar op één manier achter komen. Check snel deze The Outer Worlds Peril on Gorgon DLC Review.

Geef een reactie