WWE Battlegrounds Review

Games

Met de SmackDown en de SmackDown vs Raw series wist THQ jarenlang WWE games te leveren die over het algemeen meer dan prima te spelen waren. Maar sinds 2013 zit de WWE franchise een beetje in een dip. Eigenlijk sinds de game ge-rebrand werd naar WWE2K. Want laten we eerlijk zijn, niet elke game in de WWE2K franchise was bepaald goed. Met als dieptepunt natuurlijk WWE2K20. 2K heeft inmiddels gelukkig een jaartje pauze in de WWE2K franchise ingelast, maar de worstelfans hoeven niet stil te zitten. 2K komt namelijk wel met WWE Battlegrounds. En je snapt al dat Skate en JJ dan voor jullie klaar zitten om deze game te bespreken! Weet WWE Battlegrounds de WWE franchise weer verse energie te geven of wordt de middelmatige streak voort gezet? Je ziet en hoort het in de WWE Battlegrounds Review!

Zodra je een blik werpt op Battlegrounds en de game vergelijkt met de voorgaande WWE games, dan zie je meteen dat deze niet met elkaar te vergelijken zijn. Een WWE game waarmee Battlegrounds betere te vergelijken valt is WWE All-Stars, uit 2011. De graphics voelen qua graphics en gameplay echt aan als deze arcady adaptatie van de worstelgame. Maar zit er dan nog wel genoeg diepgang in en is het pay to win met de microtransactions of valt dat wel mee.

Iets wat voorgaande WWE games altijd goed wisten te doen, was het echte WWE gevoel overbrengen. De nieuwste wrestlers waren playable, je kon spelen in de nieuwste stadions en alle WWE entrances waren identiek aan de daadwerkelijke opkomsten. Of je de games nu goed vond of niet, je kon nooit ontkennen dat de games geen goede poging deden om je een echte WWE wrestler te laten voelen . Weet WWE Battleground ondanks de andere aanpak, die vibe ook credible neer te zetten? Je hoort het in de WWE Battlegrounds Review!

Geef een reactie